2777
2789
عنوان

تبخال تناسلی چیه دیگه

617 بازدید | 39 پست

سلام من تازه متوجه شدم تبخال تناسلی گرفتم شوهرم چند روز پيش لبش تبخال زده بود و متاسفانه به من سرایت شده. خیلی حالم بده درد شدید دارم و از دیروز دارم گریه میکنم. ما تازه میخواستیم بچه دار بشیم . کسی میتونه کمکم کنه؟ باید چیکار کنم؟ اگه بازم تکرار بشه دیگه طاقت ندارم درد بکشم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

باید حتما به پزشک زنان مراجعه کنید بهتون دارو میدن

استرس باعث اود این بیماری میشه

میتونید بچه داربشید 

نگران نباشید

فقط بایر سزارین بشید همین

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

ببخشید اینو میگم علایمش چطوریه تبخال تناسلی؟ مثل جوش درد داره میخاره چطوریه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

نمیدونم بخدا. موقع رابطه از اب دهانش برای روان کننده استفاده  کرد و حالا من اون قسمت بدنم پر تب ...

منک دقیقا همینطور شدم دکتر مستقیما بهم گفت شوهرت از یکی گرفته داده به تو . من اینقدر سرچ کردم فهمیدم همون ویروس لب ب وده منتقل شده

نمیدونم بخدا. موقع رابطه از اب دهانش برای روان کننده استفاده  کرد و حالا من اون قسمت بدنم پر تب ...

اه،اخه اب دهن پراز میکروبه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
سلام باید حتما به پزشک زنان مراجعه کنید بهتون دارو میدن استرس باعث اود این بیماری میشه میتونید بچ ...

دارو از دیشب دارم استفاده میکنم ممنون. خیلی میترسم نتونم مادر بشم شوهرمم خیلی حالش بده

دارو از دیشب دارم استفاده میکنم ممنون. خیلی میترسم نتونم مادر بشم شوهرمم خیلی حالش بده

نگران نباشید

شما ازمایش دادید؟

مطمینید تبخال تناسلی دارید؟

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
منک دقیقا همینطور شدم دکتر مستقیما بهم گفت شوهرت از یکی گرفته داده به تو . من اینقدر سرچ کردم فهمیدم ...

اره دکتر به منم همینو گفت. کاش میدونستیم انقدر میتونه خطرناک باشه. عزیزم الان جطوری؟ بازم عود کرد؟ باردار شدی؟ خیلی نگرانم میترسم جزات نمیکنم به کسی بگم که فکر بدی راجع به شوهرم بکنن

اره دکتر به منم همینو گفت. کاش میدونستیم انقدر میتونه خطرناک باشه. عزیزم الان جطوری؟ بازم عود کرد؟ ب ...

عزیزم منظورم اینه که دکتر به من گفت شوهرت کاری تکرده همون تبخال لبش باعث شده