2777
2789

من بار اول دنبی زدم یه سی سی که جذب شد گفتن بار اول جذب میشه خب این قبول 

رفتم ترمیم بار یه سی سی دیگ دنبی زدم اونم جذب شد 

بار سوم تاپ کیو زدم باز یه سی سی زدم بخدا ولی تا چند روز پیش خوب بود که اینم داره جذب میشه لعنت ب من و شانسم. چیکار کنم بدنم گرمه . مامانم و خواهرم هم از ژل لب من زدن ولی لب اونا پف داره فرم داره قشنگ ولی نمی‌دونم چرا من 

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

لبات می‌خورن ژلوووو  

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم دیگ انقد هزینه کنم تا الان ۴ تومن بیخودی رفت

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

من ریوانس کانادا زدم بعد از ۱ سال و نیم هنوزم یکم هست

۱ سی سی مهر ۱۴۰۰، ۲ تومن شد

خرداد میخوام برم مجدد الان ۶ و خرده ای

دنبی رو دیدم قیمتش رو چند وقت پیش زیر ۲ بود اگه اشتباه نکنم

خب هر چی برند ژلت بهتر باشه ماندگار تره عزیزم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
سه بار چهار تومن 😐اینجا ک هر سی سی ۴تومنه 

ن نگا من دو بار دنبی زدم هر بار یه سی سی ۱۵۰۰ ینی دو تا زدم شد سه تومن بعد رفتم یه مارک ارزون زدم که مامانم اینا زدن موند اون به تومنی بود بخدا قشنگ الان دارن ژل لبشونو با اینکه یه تومنی بود 

ن نگا من دو بار دنبی زدم هر بار یه سی سی ۱۵۰۰ ینی دو تا زدم شد سه تومن بعد رفتم یه مارک ارزون زدم که ...

درکل خیلی از بدن ها همینطور هستن برای من ده روز هم دوام نداره

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
درکل خیلی از بدن ها همینطور هستن برای من ده روز هم دوام نداره

پس ینی من که دلم میخواد لبام خوشگل باشه نباید ژل بزنم 😔