از بی توجهی های همسرم از بی تفاوتیاش ازاین همه ک منو نمیخاد ناراحتم هرچیم پیگیر میشم بدتر میشه ک بهتر نمیشه
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم ببخشیداومدم تاپیکت صفحه پیام برای منم بازنمیشه میتونم اینجابفرستم بعد دیدیدلایک کنیدپاک ک ...
اتفاقا همینومیخاستم بهتون بگم بفرستیدبرام
ممنونمخیر ببیند ان شالله بهترینا براتون رقم بخوره ممنونم که اعتمادکردین دستتون میبوسم به خداقسم من ا ...
عزیزم توکلت بخدا باشه ان شا الله یه زاهی جلوی پات میزاره
شما هم برا زندگبم بچه هام دعا کن