2777
2789
عنوان

فا‌ل یه خبر از فردا♡

719 بازدید | 22 پست

حال خودمو خوب کرد گفتم شما هم ببینید:)

💖💖یک خبر برای فردا 💌

💖#فروردین

فردا نامه ای عاشقانه از فردی که مدت ها به فکر او بودی دریافت خواهی کرد و متوجه خواهی شد که عشقتان دوطرفه است.

💖#اردیبهشت

با انجام یک توافق ، آرامش برقرار خواهد شد.

💖#خرداد

فردا فرصت مناسبی برای ابراز عشق به عشقتان است و روز فوق العاده ای برای شما خواهد شد.

💖#تیر  

فردا بعد از دغدغه های زیاد با آغوش باز و روي گشاده دوست و يا همسرت مواجه میشوی که بسیار آرامش بخش است.

💖#مرداد

كوتاه آمدن طرف مقابل در برخي مسائل.ممكن است اين كوتاه آمدن در اثر يك تدبير و دورانديشي خردمندانه اتخاذ شده باشد.

💖#شهریور

دوست و يا همسرتان به سوی شما می آید و سعي میکند تا دو نفري با يك گفتگوي جدي و صريح مشكلات را حل و فصل كنيد.

💖#مهر

فردا مشکلی که در مورد استقلالت در رابطه داشتی حل می شود و از بین خواهد رفت.

💖#آبان

فردا به فردی که مدت ها به فکر او بودی خواهی رسید و روز عاشقانه ای را خواهید ساخت.

💖#آذر

فردا تكليفت کاملا روشن می شود و از بلاتکلیفی خارج خواهی شد و این همان چیزی است که برایت چند وقت است دغدغه شده است.

💖#دی  

فردا از يک ديدار غيرمترقبه قلبت به هيجان مي‌آيد.

💖#بهمن

فردا می تواند برای شما روزی باشد که تغییرات عاطفی ای که سال های گذشته برایتان رخ داده دوباره یاد آوری شود.

💖#اسفند

فرصت تازه‌اي به وجود می آید كه می توان خطای گذشته را جبران کرد.

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکیه😂سالهاست میگه فرد مورد نظر را خواهی دید ول روز عاشقانه ای میسازید 

فرد مورد نظر نمیاد ک روز عاشقانه ای بسازیم😂

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
الکیه😂سالهاست میگه فرد مورد نظر را خواهی دید ول روز عاشقانه ای میسازید  فرد مورد نظر نمیاد ک ...

🤣🤣🤣🤣🤣🙌🏻 تهش باید بنویسن به جز شماا

🤣🤣🤣🤣🤣🙌🏻 تهش باید بنویسن به جز شماا

😐🤣آره  اینو باید اضافه کنن 

من محکومم ب سینگلی 🔪😑 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

🃏🃏فال #تاروت  

📆تاريخ: یکشنبه 27 فروردین 1402

💖#فروردين دوچوب:بازگشت عشقی

💖#اردیبهشت ۳سکه:مذاکره کاری موفق

💖#خرداد ۴شمشیر:صبر درامور

💖#تیر آس جام:ابراز عشق ازشخص مقابل

💖#مرداد برج :ناملایمات کاری ومالی

💖#شهریور خورشید:ازدواج موفق

💖#مهر اعتدال:میانه روی درامور

💖#آبان دیو:گره وبستگی امور

💖#آذر بدارآویخته :وضعیت بلاتکلیفی

💖#دی ۸جام:گوشه گیری وافسردگی

💖#بهمن‌ ۱۰جام:تشکیل خانواده

💖#اسفند پاپ بانو:کنجکاوی وکشف امور

شوهرم میاد برای اشتی؟اگ بیاد چی میشه که میاد؟چند روز دیگ طول می‌کشه ؟در مورد من نظرش چیه و حسش چیه

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید

سلام. عزیزم دلم من چندتا از تاپیک هات رو خوندم و تا جایی ک مطلع شدم شما عاشق این آقایی 

انگاری زیادم اتیشت تنده 

من دخترم میفهمم درکت میکنم همسن هستیم هم رشته و میفهمم چقدر سخته و چقدر درگیری ذهنی داره مخصوصا شما ک آنقدر درگیرش شدی و از هر 10 تا تاپیکت 9 تاش راجب این آقاس! 😅

راستش بهترین کار این بود ک سال یازدهمت اعتراف به عشقت میکردی بهش یا دهمت یا حداقل میزاشتی بعد کنکورت این خیلی عالی بود 

الان همش منتظر ی پی امی! 

من خودم مغرورم و خب یکیم بخوام ک تاحالا واسم پیش نیومده فکر نمیکنم برم اعتراف کنم به دلایلی.. 

اما راستش خودم رو جای تو میزارم با وجود این ک شرایطم ن از چند لحاظ شبیه همه 

به این آقا پیام میدادم و میگفتم. سلام ببخشید مزاحم شدم مجدد خواستم نظر قطعیتون رو بدونم تا منم از این بلاتکلیفی دربیام!! 

اینطوری میفهمی نظرش راجبت چیه تایمم واسه فکر کردن داشته این ک اینطوری سرگردونی و آنقدر استرس داری تحمل میکنی سخته 

آخرش یا نه اس یا آره 

به هرحال عزیزم بدون تو لایق بهترین ها هستی و آنقدری بزرگ شدی و خانوم شدی ک انتظار هر اتفاقی رو داشته باشی! همیشه سنجیده برخورد کن ❤️💕

سلام. عزیزم دلم من چندتا از تاپیک هات رو خوندم و تا جایی ک مطلع شدم شما عاشق این آقایی  انگاری ...

😂🤦🏻‍♀️آره واقعا ۹۰٪تاپیک هام واسه اونه

آره گلم ولی خب اینو بگم فک میکنه من همه چی رو رها کردم و کل تمرکزم برا اونه و بیشتر مغرور و پرو میشه😅برا همین باز صبر میکنم ک خودش یه پیام بده در آخر اگه نداد زنگ بزنم بهتره تا پیام توی پیام ممکنه دیر جواب بده یا باز بحث رو عوض کنه:)

ممنونم عزیزم،ان‌شاءالله توی کنکورت بدرخشی و اون رشته دلخواهت رو قبول شی♡

😂🤦🏻‍♀️آره واقعا ۹۰٪تاپیک هام واسه اونه آره گلم ولی خب اینو بگم فک میکنه من همه چی رو رها کردم و ...

مرسی عزیزم لطف داری همچنین تو ❤️🌹

بازم خودت میدونی اما زیاد لفتش نده 

راستش نباید تو این تایم میگفتی... راه های بهتری بود ک علاقه مندش کنی یا حتی بفهمی نظرت راجبش چیه! ما دختریم دیگه میدونیم باید از چه کارایی استفاده کنیم.. 😂

ولی زیاد لفتش نده چون خیلی مشغولی ذهنی داره درکت میکنم زیادی سخته.. ایشالله که این عشق دو طرفه اس ❤️