2777
2789
عنوان

به مادرشوهرم چی بگم که ناراحت نشه

3440 بازدید | 69 پست

سلام خواهرای گلم 

من پنج ماه پیش خواهرم رو از دست دادم و برای اینکه بتونم با غمش کنار بیام مدتیه چرخ خیاطی خریدم و برای خودم لباس و مانتوی عیدم رو دوختم با اینکه اولین بار بود که خیاطی می کردم همه گفتن خیلی عالی شده ،حالا مادر شوهرم می خواد کلی ملافه بخره بیاره براش بدوزم منم اصلا دل و دماغش رو ندارم ،یه کم تو نه گفتن مشکل دارم نمی دونم چجوری بهش بگم که نمی تونم, به نظرتون چی کار کنم ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو دستم به خیاطی نمیره،یا تا میشینم پای چرخ سرم گیج میره

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

خب عزیزم بدوز براش مگه چی میشه برا خودت بهتره هم سرگرم میشی هم یاد میگیری 

ولی بازم هرجور ک خودت بهتر میدونی

البته اینم بگم هر موقع در پیش خانواده شوهر رو کردی ک کاری بلدی مطمن باش همه ب صف میشن تا براشون کاری انجام بدی عادتشونه 

من شنیدم کار با سوزن و انرژی و حس وحال تاثیر واقعا جدی و شدید دارن بگو مادر جون دوستام گفتن بدترین کار برای سرگرمی خیاطی بود انگار تو فکر و خیالی و غم داره دست سنگین میشه منم دلم غم داره خیلی غم داره میترسم دست بزنم و وبدوزم

من شنیدم کار با سوزن و انرژی و حس وحال تاثیر واقعا جدی و شدید دارن بگو مادر جون دوستام گفتن بدترین ک ...

بله همینطوره قدیمی ها موقع خیاطی ذکر می گفتند حتی لباسی که می خریدند رو دعای خاصی هست می خوندن بهش تا وقتی لباس سالم بود خیر و برکت براشون داشت .