الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رحمم دوشاخه،کم کاری تیروئید دارم یه دکتر میگه بخاطر ایناست یکی دیگه هم میگه باردار نشدند ربطی به ای ...
من خودم کمکاری تیروييد دارم بچه اولم ماه دوم باردارشدم ماه اولم چون زمان تخمکگذاری نمیدونستم وکلا واردنبودم باردارنشدم.
صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت اندازه صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه
هرچی کیت میزنم یعنی بعد پریود تا چند روز میزنم اصلا مثبت نمیشه
دکتر رفتی؟ میدونی الان تنبلی تخمدان خیلی آمارش زیاده بخاطر سبک زندگی غذاهایی ک میخوریم. پیش دکتر ب سنتی هم برو.
صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت اندازه صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه
اره دکتر رفتم متفورمین داد منم لاغرم نمیتونم بخورم
کدوم شهری؟
اگه مشهدبودی چن تا دکتر خوب بلدبودم. سعی کن تغذیه تواول درست کن بعدم هرماه بیبی چک. نزن بیخیال باش. ورزش کن سرتوگرم کن ب بارداری فک نکن چون استرس باعث میشه باردارنشی