2777
2789
عنوان

دعا برای محبوب شدن تو دل عشقم

2539 بازدید | 6 پست

سلام

من و دوست پسرم از سال ۹۹ باهمیم و قهر های طولانی مدت داشتیم و هعی برگشتیم این سری حدود یه سال داشت میشد و من برگشتم دیدم دوست دختر داره و بهم گفت بخاطر یه سری شرایطش نمیتونه ولش کنه (نمیتونم بگم شرایطشو فقط در این حد بدونید از رو ترحم با دختر موند)

من انگار طلسم شدم خودمم باورم نمیشه من مغرووور انقدر عزت نفسمو بخاطرش زیر پا دارم میزارم و خیلی کارا کردم بمونه ولی چیکار کنم با رقیبم😔 خیلی دوسم داشت من خرابکاری از رو بی تجربگیم زیاد داشتم 

چیکار کنم برگرده؟؟؟ 😭😭قلبم خیلی شکسته واقعا داغونم سعی کنید شماها حداقل با حرفاتون اذیتم نکنید💔برای آرامش قلبم و برای اینکه برگرده سوره قل هو والله احد بخونید💔😭خوندین بگید براتون آیه الکرسی بخونم

اگه دعا یا سوره یا کاری هست بگین برای برگشتنش انجام بدم😭

واقعا حرفی برای گفتن ندارم😐

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدرسخت عزیزم چله حق شناس انجام بده این چله ردخورنداره ومعجزه میکنه حاجت محال منوداد من عشقم یطرفه بود دوسش داشتم اما اون نمیدونست دم دردانشگاهم رو جرثقیل کار میکرد خیلی دوسش داشتم نمیدونستمم چطوبهش بگم ولی یبار پایین گوشه خیابون وایساده بودن ناخواسته بدجور خیره شدم تو چشماش ولی اون متوجه نشد بعد یمدت کارشون تموم شد ساختمون نیمه ساخته اما دیگ نمیومد اون انقد غصه خوردم هرروز ب امیددیدنش خوشگل میکردم انگار اونم منو میبینه اما نبود انقد دعاخوندم نشد کلی ختم و چله گرفتم نشد داشتم دق میکردم ک یبار دیگه ببینمش من ۳۲سالمه اون روز ک میرفتم دانشگاه ۴ ۵سال پیش بود ۲۷ ۲۸سالم بود مادرمم همش رو مغزم بود وخواستگار راه میداد بدون هماهنگی کفرم دراومده بود ازیطرف من اونو دوسش داشتم از اینطرف مادرم بااینکاراش دقم میداد ازاونطرف من اصلا نمیدیدمش دیگ ن اون منو میشناخت ن حتی میدونست دوسش دارم روانی شده بودم سپردم یه خانوم برام چله بگیره ک من باهاش ازدواج کنم دعاهای من که دیگه جواب نمیداد خیلی خانوم پاک وخوبی بود مادرم همیشه بهش میگف برا مادربزرگم روزه های قضاشوبگیره و قران بخونه ۳د۴ روزگذشت باز مادرم گف امشب خواستگارمیادلباساتو اماده کن چادرم سرت کن پسرم میاد داشتم تو دلم مث همیشه ب خودم فحش میدادم بخاطراوضاعم اماده شدم اصلا به خودم نمیرسیدم اقامن ک رفتم اون اتاق دیدم همون پسرس مادرش منو دیده پسندیده ازیطرف قندتودلم اب میشد از طرف دیگه دستام یخ کرده بود عرق سرد کرده بودم بااون قیافه ام دقیق۳روز حموم نرفته بودم هیچ ارایشم نداشتم گفتم الان دم میزارن روکولشون میرن اما نرفتن الان شوهرمه😍 این معجزه زندگی من بود

چقدرسخت عزیزم چله حق شناس انجام بده این چله ردخورنداره ومعجزه میکنه حاجت محال منوداد من عشقم یطرفه ...

تورو خدا بهم بگو چله حق شناسی چیه تورو خدا درخواست دوستی دادم بهت بیا حرف بزنیم من امروز روزه ام کمکم کنی برات یس و الرحمن هرچی میخوای میخونم تو فقط بیا کمکم کن بگو باید چیکار کنم عزیزم خیلی محتاجم😭💔