2777
2789

دارن مامان بزرگ و بابابزرگم میرن مکه همه ی ارثشونُ مشخص کردن که چی بشه فکر کن از مامان بزرگ و بابابزرگ پولدارت از اون همه مال به مادرت فقط یکم برسه💔🚶🏻‍♀️

قبل مکه مگه باید مشخص کنن؟؟ 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خودشونه خب اختیار اموال خودشونو دارن ناراحتی نداره که

بخدا ناراحتی داره چرا ادم باید فرق بین بچه هاش بزاره پدر من همه چیزو داد به پسراش باورت میشه ما دخترا همیشه تو مشکلاتشون کمکشون بودیم تو مریضیاشون حتی یه سر سوزن بهمون ندادن واقعا زور داره

حج واجبه خدایی نکرده اتفاقی بی افته

آها چون پدر و مادرشوهرم تو این دو سه سال حج واجبشون در میاد باید برن 

یعنی همه باید این کارو کنن؟ 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

باز همونم دمشون گرم انصاف دارن دایی و خاله های من از ارث و یادگاری فقط مادرپدرشونو رو دوش مامانم گذ ...

عمو  و عمه ها منم طلاها و خونه و همه چیز مامانبزرگمو بین خودشون و بچه هاشون تقسیم کردن چیزی به پدر من نرسید تصور کن دختر عموم از مامان بزرگم ارث برد ولی سهم بابامو ندادن تازه ادعا دین و ایمانشون میشه

بخدا ناراحتی داره چرا ادم باید فرق بین بچه هاش بزاره پدر من همه چیزو داد به پسراش باورت میشه ما دختر ...

ای بابا واقعا خیلی بده اینجوری 

ببخشیدها ولی اینجور کسا تو برزخشون و قیامت باید پاسخ گو باشن......