2777
2789

سلام من از دو روز پیش پادرد بودم شدید و کمردرد وتب و لرز امروز دیدم بدنم ریخته بیرون حتی توی سرم حالا پسرمم 2سالشه همش به من میچسبه کسی تجربه ای داره؟

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمی‌فهمم چرا از ابله مرغون می‌ترسید 

من خودم گرفتم مادرم بچه اون زمان شیر می‌هد گرفتم خواهر تازه بدنیا اومدیم گرفت داداشم گرفت فقط بابام تو بچگی گرفته بودش

بنظرم پسرت الان بگیره خیلی بهتره چون برا بزرگترا خیلی سخته این بیماری

واقعا خیلی نگرانشم

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️

سلام

طاعاتتون قبول حق

خیلی سخت و خطرناک نیست پسرم کلاس اول بود گرفت

تومدرسه

فصلش همین بهاره

فقط بهش خاکشیر وهندوانه دادم بی اشتها بود بعد خوب شد نذاشتم به جوشاش وربره با شامپو بچه میشستمش سرده روز خوب شد باهیچ کس درتماس نبود خودمم نگرفتم چون واکسن هام کامل بود

اصلا دکتر نبردم اما مادرای همکلاسیش بردند پماد داده بود بهشون

اصلا سرخ کردنی ندید بهش نباید بو به بدنش بخوره فقط مایعات و خنکی جات

واقعا نمی‌فهمم چرا از ابله مرغون می‌ترسید  من خودم گرفتم مادرم بچه اون زمان شیر می‌هد گرفتم خو ...

آخه بچه گناه داره اون که نمیفهمه نباید به دونه هاش دست بزنه

پسرت الان بگیره بهتره تا تو بزرگسالی،حتما دکتر برو  واینکه صورتتم دس نزن بعدش ک خوب شدی ترمیم ...

هنوز صورتم نریخته بیرون فقط بدنم وسرم امیدوارم نریزه

واقعا خیلی نگرانشم

چیزی نیس عزیزم بچه ها خیلی زود خوب میشن ولی بزرگتر ک بشی بیماری هم سخت میشه پس الان بگیره بهتره

خواهرزاده دوساله ی من هم از من گرفته بود چیزیش نشد. زودتر از من هم خوب شد

شما حالت چجوریه الان؟

تب دارم حوصله کار کردن هم ندارم