2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شیش تومن دارم چیزی میشه باهاش بخرم؟؟ 🫥

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

فعلا رو ۲۵۰۰ الی ۲۶۰۰ میمونه حالا حالا تعییر قیمت جشم گیری نداره ولی پایین ب هیچ عنوان نمیاد

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

حالم بهم میخوره از این وضعیت کشور ...کل عمر و جوونیمون شده پو دوتا چهار تا کردن شده دست و پا زدن اقتصادی ....که اگه حواسمون نباشه به دو دوتا فردا ممکنه تو خرج نون خالی هم بمونیم ...آدمهای همسن ما توی یه کشور معمولی دارن زندگی میکنن مسافرت میرن کار میکنن تفریح میکنن از زندگی که فقط به بار هدیه شده لذت میبرن ما هم فقط باید حواسمون باشه دلار یکم پایین و بالا نشه که دودمان مون به باد بره طلا ارزون گرون نشه که فردا نتونیم خودمون. جمع کنیم ... خدایا ما را حاکمانی حکیم ده

امید آخرین چیزیست که میمیرد

اخه همش می گن با عربستان صلح شده و دیگه نمی خوان با دلار کنن.طلا خیلی ارزون میشه منم با سختی پس انداز کردم می گم یه وقت ضرر نشه خودمم از ابن اقتصاد و این چیزا سر در نمیارم