2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم زیاده اما بخون

586 بازدید | 35 پست

رفتیم بنگاه دنبال خونه هی با گوشی حرف میزنه اعصابمو بهم ریخت گفتم خب ده دقیقه دیگه ج بده  مگه الان واجبه ولی گوش

نکرد من رفتم تو ماشین اون هی حرف زد زنگ زد بیا بریم منم عصبانی شدم گفتم غلط کردی اینقدر منو کاشتی حرف زدی و...اومدیم خونه معذرت خواستم و بغلش کردم هلم داد گفت حوصلتو ندارم و صبح گفتم ازم متنفری گفت الان اره و بهت میفهمونم این فحشتو و...و از الان به بعد رفتارم باهات عوض میشه و...صبح دوباره گفتم معذرت میخوام گفت پس فردا فحشای بدتری میدی از کجا این جرات پیدا کردی منم گفتم مهم نیست دیگ من ک معذرتمو خواستم 

خدایا میدانم که میبینی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی اسی تو بدترین شرایطم نباید فحش بدی یه جواریی جزو خط قرمزشونه حتی اگه خودشون فحش بده قهار ...

حالا من عصبانی بودم جوری رفتار میکنه ک انگار دیگه تموم شدست رابطمون انگار بهش خیانت کردم 

متوجه نشدم اون تو رو کاشته با تلفن حرف زده دنبال خونه هم نگشته بعد تو معذرت خواهی کردی یا اون؟

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
متوجه نشدم اون تو رو کاشته با تلفن حرف زده دنبال خونه هم نگشته بعد تو معذرت خواهی کردی یا اون؟

نه رفتیم دم در بنگاه گوشیش زنگ خورد هی حرف زد من گفتم بگو زنگ میزنم گوش نداد منم هی اینور اونور میرفتم حرف زدنش تموم شه !

حالا چیکار کنم من ک معذرت خواستم منم غرورم شکست بغلش کردم پسم زد

به نظر من ، حالا که معذرت خواهی کردی ،

برو فکر کن چی می تونی بهش اضافه کنی که شخصیتش رشد کنه. 

میگیری چی میگم ؟ به عنوان خانومش چی می تونی بهش اضافه کنی که پیش مردهای دیگ حرفی واس گفتن داشته باشه ؟ 

اینجوری شخصیتش رو بر می گردونی. 

ولی سعی کن این چند وقته هم مهربون شی ولی نه زیاد