2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دراز کشیدم رو تخت نی نی سایت چک میکنم برای اولین بار همین الان حرکات نی نیمو دارم حس میکنم😍

عزیزممم😍😍😍 خدا حفظش کنه برات .برای من دعا کن منم تجربه کنم بعد ماه رمضون میخوام برم دکتر 

عزیزممم😍😍😍 خدا حفظش کنه برات .برای من دعا کن منم تجربه کنم بعد ماه رمضون میخوام برم دکتر 

ممنونم عزیزم،انشالله بحق این ماه عزیز بزودی شمام دامنت سبزشه همه ی این حس ها رو تجربه کنی🤲😍

یه ویروس کوفتی گرفتم ولی نمیدونم از کجا چون اصلا از خونه بیرون نمیرم. فک کنم از در و دیوار خونه گرفت ...

همین بیرون نرفتن خودش میتونه باعث بشه زیادی خونه بودید کسل شدین دیگه زده به یه ویروسی ..

ان شاءالله بهتر شدید روزی نیم ساعت پیاده روی برید حال و هواتون هم عوض میشه 

😅😅 بمونید برای هم دعواهاتون سر ترشک پایدار تا پای دار🤣🤣🤣🤣

ایشالله 😂💚✨

بنویسید روی سنگ مزارم پرسپولیس شد همه داروندارم❤✨🚩ضربان قلبم فقط همینه پرسپولیس ارتش سرخ زمینه❤🏆🚩 پرسپولیس تنها عشقیه که بعد 23سال بهم خیانت نکرده❤🚩🤟🏻#پرسپولیس _قهرمان 
خوب برو عزیزم چرا مادرش نمیاد کمک دخترش

گناه داره.مادرشوهرم پیره نمیتونه خودش خوبه بچه هارواعصابن

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
ببخشید فضولی نباشه،چرا؟ مادر یا خواهرش نزدیکش نیستن؟

چراهمه نزدیکن یکی ازخواهرهاش دوروزپیشش بود کارپیش اومدرفت اونیکی دوتابچه کوچیک داره اونیکی روستاس گاووگوسفندداره.مادرشوهرمم پیره.من به خواست خودم اومدم.ماه رمضونه ثواب داره

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
گناه داره.مادرشوهرم پیره نمیتونه خودش خوبه بچه هارواعصابن

حداقل شوهرتم بیاد تنهاش نزار

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
حداقل شوهرتم بیاد تنهاش نزار

اخه ایناروستاهستن ماخودمون شهریم.شوهرم نمیتونه رفت وامدکنه