2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیست دقیقه ،خودت باید مدیریت زمان کنی و موضوع رو جمع کنی

واقعا ٢٠ديقه؟  من فك ميكردم يساعت!

همون قسمت پاور ك درست ميكنن بايد بگم برا دفاع همونو بخونم فقط؟

۴۵ دقیقه یک ساعت چرا این موضوعو انتخاب کردی و سوالای تخصصی مربوط به تز چه منابع فارسی و غیر فارسی ...

منابع فارسي و غير فارسي همون قسمت منابع ك نوشتن بايد بگم ؟؟

٤٥ديقه نميشه نگم همون تو٢٠ديقه بگم؟ يكي اينجا گفت٢٠

بیست دقیقه تا نیم ساعت ...کل عکسای پایان نامه رو بزار تو پاور و توضیح بده...سوال فقط استاد داور می‌کنه که معمولا اگه نتونی جواب بدی استاد راهنما کمک می کنه...سوال معمولا از روش تحقیق می کنن مثلا یه عکس باز میکنی میگه اون نمودار رو با چی کشیدی همین...فقط یه نکته بگم هرررررررررر چی گفتند بگو بله چشم اصلاح می کنم به هیچ وجه کل کل نکن..بعد ایرادات رو که گفتن یادداشت کن یا حرفاشونو ضبط کن...بعد میری بیرون تا مشورت کنند و نمره بدن بعد نمره تو اعلام می کنند بهت...و اتمام...برای فارغ التحصیلی هم باید اون نکاتی که اساتید داور گفتند رو اصلاح کنی و تو ایرانداک پایان نامه رو ثبت کنی. موفق باشی

My wedding date  ticker   is 
منابع فارسي و غير فارسي همون قسمت منابع ك نوشتن بايد بگم ؟؟ ٤٥ديقه نميشه نگم همون تو٢٠ديقه بگم؟ يكي ...

کل جلسه رو گفتم یک ساعت با سوالایی که میپرسن و ....

ارائه ۲۰ دقیقس 

بله رفرنس ها

Belle سابق
بیست دقیقه تا نیم ساعت ...کل عکسای پایان نامه رو بزار تو پاور و توضیح بده...سوال فقط استاد داور می‌ک ...

مرسي عزيزم برا توضيحات، من دادم بيرون بنويسن اگه گفت چطور نوشتي همون منابع ك اخرش گفت بگم؟؟

اره نمره رو اعلام میکنن و فرمهارو امضامیکنن چه قبول بشی چه رد ،بهت میگن

واي من تا حالا ارائه ندادم خداكنه نندازنم اگه گفت چرا اين موضوع انتخاب كردي چي بگم تو چي گفتي؟