2777
2789
عنوان

بدترین همسایه ای که داشتین ؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 31 پست

لطفاً ملتمسانه ازتون درخواست میکنم برام دعا کنین که امسال برم خونه خودم (چون واقعاً مشکل اعصاب پیدا کردم و اصلا نمیتونم الان جابجا شم چون اصلا پولم نمی‌رسه فقط اگر معجزه سه خودم صاحبخانه شم)

ان‌شاءالله که شما هم هر چی از خدا میخواین بهتون بده

همسایه من ..ماشالله همچین دلبری میکنه برا شوهرم همش لخت میاد در میزنه ..اگه شوهرم خونه باشه درو باز نمیکنه میگه تو باز کن 

هر روز یه غذا میاره .انقدم غذاهاش ب مزس 

جالب اینجاس شوهرش ب شوهرم گفته راز خوشمزگی غذاهای شما چیه 

تو دلم گفتم رازش بدمزگی غذاهای زنته🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خانم رفتاراش برای فرهنگی که من بزرگ شدم جالب نبود 

لباس نامناسب که ببخشید حتی لباس زیرش مشخص بود (با همون وضع میومد خونمون) مواد مصرف می‌کرد ، و هزار داستان دیگه منم کم محلش کردم که خونه ام نیاد دیدم از رو نمیره اومد در خونمون گفتم لطفاً دیگه خونه ما نیایین چون فرهنگ شما با ما خیلی فرق می‌کنه وای دختر یهو دست به دهن زد هر چی لایق خودش بود بار ما کرد از اون به بعد صداش که بیاد کل بدنم مبارزه 

همسایه بد ؟ نه به اون بدی ولی فضولش رو دارم از همونهایی که از پشت اوپن همچین که کار می کنه با آیفون تصویری رفت وآمد ملت رو میپاد .اون یکی هم که همش درحال جر و بحث باشوهرشه چون خیلی تنبل وشلخته هست که اونم زیاد مهم نیست 

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
والا کاش مال من مث مال شما بود تا صبح رفت و آمد ما رو چک میکرد 

آرع این همش دنبال یکی هست باهاش دوست بشه بشینه تو کوچه ولی من کوچه ندوست 🤣

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
بگو شوهرم اصلا غذای کسی جز خودم و مادرشو نمیخوره دیگه نمیاره

واقعانم نمیخوره بخدا

مثلا غذا میاره هی میگه شوهرت خورد چی گفت دوس داشت ؟ دیگه چند روز پیش بهش گفتم ببخشید این حرفو میزنم شوهرم خیلی بد غذا برنج شفته اصلا نمیخوره غذای پر رب و پر ادویه هم اصلا نمیخوره در کل قلق خاصی داره 

واقعانم نمیخوره بخدا مثلا غذا میاره هی میگه شوهرت خورد چی گفت دوس داشت ؟ دیگه چند روز پیش بهش گفتم ...

من خیلی قبل پیش یه آدمی بهم گفت توو از طریق غذا طلسم شدی و باعث شده همیشه با شوهرت بحث کنی من هنوز خوب نشدم و بهم گفت یه دعای روی غذا میخونم به همون طرف باید بدی حالت خوب بشه ومن هنوز انجام ندادم 

واقعانم نمیخوره بخدا مثلا غذا میاره هی میگه شوهرت خورد چی گفت دوس داشت ؟ دیگه چند روز پیش بهش گفتم ...

بگو دستپخت کسی رو دوست نداره جز خودم 

چندشش میشه 

همسایمون به یه همسایه دیگه گفت راحت شد از دستش

خدای من خدای معجزه هاست . 
من خیلی قبل پیش یه آدمی بهم گفت توو از طریق غذا طلسم شدی و باعث شده همیشه با شوهرت بحث کنی من هنوز خ ...

انحامش بده غذا روببر وبهش  بده یه جوری که فکر کنه شوهرت خریده مثلا شکلات ببر

بگو دستپخت کسی رو دوست نداره جز خودم  چندشش میشه  همسایمون به یه همسایه دیگه گفت راحت شد ...

اگه حالیش میشد ک دیگه نمیاورد با اون حرفایی ک من زدم 

منتظره من برم بیرون تا بیاد ب یه بهونه در بزنه 

منم چندباره دارم مثه خودش رفتار میکنم .دیروز گفت چرا وقتی من خونم غذا نمیاری .گفتم والا خبر نداشتم نیستی توام هزار بار من نیستم میری در خونمون 

البته من زیاد اهل همسایگی نیستم ولی اقد ظرف میاره خونمون ک مجبورم یه چیز بریزم توش پس بدم