2777
2789

همسایه کنونی من ،اینقدر دریده است(میگم دریده واقعا دریده است ها) یک زن تنها وقتی صداش می‌شنوم تپش قلب میگیرم (همین الان که اسمشو هم میارم صدای قلبم دارم می‌شنوم) 

دعای هر روزم اینه خدایا روزی حلالم بده برم خونه خودم یا این خانم از اینجا بره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه بله و اینقدر بدن که هرروز شوهرم میگه تقصیر تو هست این خونه رو درست کردم و همسایه یی به این نکبتی داریم😭

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

همسایه ای که تازه ازدواج کرده بودن دائم دعوا میکردن و داد میزدن و ظرف میشکستن خیلی اذیت کردن خونه رو عوض کردیم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

مستاجرمون که طبقه بالا بودن 

شوهرش صبح میرفت تا شب سرکار ،،،بچه هاشم میرفتن مدرسه ،، بعد دوست پسرش میومد یه ساعت پیشش و میرفت یواشکی،،،

فهمیدیم بیرونشون کردیم

همه چی شده پارتی و پارتی بازی،خداجونم پارتی ما هم تویی،خودت هوامونو داشته باش،ما فقط تو رو داریم🥰🥰❤❤

خب کاش میگفتی چیکار میکنه؟ 

ما یه همسایه داشتیم انقدر بد بود فکر نکنم دیگه بدتر از اون باشه 

دزد معتاد پر صدا دردسر ساز متوهم 

اینجوری بگم امنیت ساختمون صفر 

هر آن منتظر بودیم یه بلایی سرخودمون یا ساختمون بیاد

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

همین بالاییمون. خودش بیماری اعصاب داره. خودش گفت… بعدش مدام به همه تهمت میزنه. باهاش بحثم شد کفت تو بی روسری میری بیرون معلومه چیکاره ای 🫤😐 

ساعت دو صبح مبل جابجا میکنه جاروبرقی میکشه. بعد بهش میگم فرهنگ آپارتمان نشینی نداری بهش برمیخوره 🙄

همسایه ای ک یه کلید نداره ساعت سه شب با سنگ میفته ب جون در تا اهل منزل در براش باز کنند 

همون همسایه  دخترانی داره از جنس عفونت ....

همون همسایه  پسرانی شر تر از خودش  داره ک یهو ب آدم حمله می‌کنند 

همون همسایه ب کل اهل محل گوشزد کرد کسی حق نداره پرده یا پنجره خونه اش باز کنه مبادا منزل شان دید بزنن خبر نداره دختراش خودشون همه کاره ان