2777
2789

بچه ها من امروز دقیقا ۱۷ روزه که یه طرفه کات کردم چونکه طرف واسه جلو اومدن دس دس می‌کرد منم گذاشتم و رفتم خطمم خاموش کردم ولی همش با اکانتای مختلف پیام میده نمیدونم باید چیکار کنم خاهشا اگ کسی تو شرایط مشابه بوده بهم بگه چیکار کنم که بتونم نتیجه بگیرم شات پیاماشم میزارم 

بگو اگه منو میخوای بیا جلو میومدم ک نیومد ولش کن

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

دلیل دست دست کردنشو نگفته؟؟ 

دخترم، نام کاربری دیگه ای ب ذهنم نرسید. باتشکرمیگن زوزه باد ؛ صدای فریاد آدمایی هستش ک سکوت کردن:)      «وقتم برام خیلی مهمه، با جواب دادن به بعضی از ادما حرومش نمیکنم»... ☆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👀

من یه دنیا می‌سازم؛ برای دیدنش چشاتو میبندم!      احساسی نباش!  شاید ی آدم با احساس قشنگ به نظر برسه اما احساسیا بازندن. واقعیت تلخه:)"    من ی دریا ریختم پا گلم، پلاسید...!     کاش حقیقت شیرین بود اُ دروغ تلخ بود:(  

کسی که قصدش ازدواج باشه دس دس نمیکنه. قبل شوهرم بایکی دوس بودم یک سال میگفت قصدش ازدواجه. من خاستگارداشتم میگفت من میخوامت منم دوستش داشتم خاستگارمو رد کردم ولی هی بهانه میاورد. اخر گذاشتمش کنار. بعدیک سال باشوهرم اشناشدم بعد3ماه عقدکردیم

منم توی همین شرایطم با این تفاوت که پاپیش گزاشت ولی خانواده ها مخالفت کردن الان حس میکنم ناامید شده دیگه تلاشی نمیکنه دس دس میکنه منم دوس دارم مثل تو اراده کنمو ادامه ندم

منم توی همین شرایطم با این تفاوت که پاپیش گزاشت ولی خانواده ها مخالفت کردن الان حس میکنم ناامید شده ...

مریم جان من خیلی خیلی اذییت شدم تا به این نقطه ای که الان هستم رسیدم خیلی دوسش دارم ولی حاضر نیستم حتی یه ساعت دیگم تو رابطه ی دوستی بمونم میخام یا رسمی بشه یا تموم بشه