2777
2789
عنوان

کنکور تجربی یا زبان

771 بازدید | 23 پست

به عنوان یه ادم ک از شیمی و ریاضی اصلا سر در نمیاره و درامد شغلش براش مهمه و بیشتر پولو تو کاره ازاد میبینه و همچنین طبق شرایط جامعه کدومو پیشنهاد میکنید

شب غم تو نیز بگذرد اما این میان دلی ز دست میرود🙂✋🏻🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم پشیمون بشم ولی مطمعنم توی تجربی ب علاقم نمیرسم

من خودم رشته م تجربی بوده بنظرم باید آدم خیلی زیاد علاقه داشته باشه تا واسش تلاش کنه و اینکه بعدا بخاطر سختی درسا کم نیاره ..

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل /که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم ..♥

اگه زبانت خوب نیست نیا تو این رشته، حتی کنکورم قبول شی  تحصیل تو این رشته واسه اونایی که سالها کلاس زبان رفتن سخته چه برسه کسی که تازه باید روی زبانش کار کنه 

چون میگی پولو تو شغل ازاد میبینی بهت بگم از این پول گنده ها تو این رشته نیست، سالها مطالعه و تحصیلات بالا میخواد تا بتونی به یه جایی برسی 

اگه زبانت خوب نیست نیا تو این رشته، حتی کنکورم قبول شی  تحصیل تو این رشته واسه اونایی که سالها ...

میدونم هر رشته ای سختیه خودشو داره ولی با تلاش همه چی اوکی میشه ، نمیشه؟

من خودم رشته م تجربی بوده بنظرم باید آدم خیلی زیاد علاقه داشته باشه تا واسش تلاش کنه و اینکه بعدا بخ ...

اره دقیقا موافقم من پارسال کل تابستونو درس خوندم کل روحیه و علاقمو از دست دادم، هر روز ب خودم میگم اشتباه کردم

اره دقیقا موافقم من پارسال کل تابستونو درس خوندم کل روحیه و علاقمو از دست دادم، هر روز ب خودم میگم ا ...

پس برو دنبال رشته ای ک بیشتر علاقه داری مطمئن باش موفق تر میشی 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل /که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم ..♥
پس برو دنبال رشته ای ک بیشتر علاقه داری مطمئن باش موفق تر میشی 

من عاشق هنرم خیلی برای کنکورش تحقیق کردم ولی نمیشه جمعش کنم توی این تایم چون کارای عملیم داره ولی ب این فکرم ک آزاد در کناره یه رشته ک قبولیش از تجربی آسون تر باشه ادامش بدم