من خیلی به حضرت ام البنین اعتقاد دارم. هر وقت چیزی گم میکنم 7 تا صلوات براش میفرستم بلافاصله پیدا میکنم چیزی که گم کردم و بعد از پیدا شدنش باز 7 تا صلوات دیگه میفرستم. یه بار تو اینستا میگشتم که شزایط یه نذرو برای ام البنین نوشته بود و خیلیا ازش حاجت گرفته بودن. منم میخواستم بختم وا شه پس نذرو انجام دادم. الان بهتون میگم باید چیکار کنید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خا بگو ...بعد فقط برا بخت گشایی هست یا حاجت دیگه هم میده
بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
ام البنین دخلیم... درمانده و ذلیلم....تا ندهی جوابم....دست از تو برندارم
اون دنیا با همین ذکر شفاعت گرفته بود
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)