2777
2789

شکم پهلو رو خیلی اب میکنه

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه ۱۰ مین ک خیلی کمه

نیم ساعت تند برقص عرق کنی بعد ۱۰ مین حلقه بزن کافیه جانم سبک هم نخر اصلا به درد نمیخوره 

رسیدن فردا برای هیچ کس حتمی نیست،پس به کسانی که دوستشان دارید ابراز عشق کنید، شاید فردا هرگز نیاید
رقص نفس کم میارم😂😂 نه سنگینه ژله ایه

۲تا ۱۰ مین اما بیشتر اصلا ، از کم شروع کن چون رقص با حلقه خیلی هیکل رو قشنگ میکنه 

رسیدن فردا برای هیچ کس حتمی نیست،پس به کسانی که دوستشان دارید ابراز عشق کنید، شاید فردا هرگز نیاید
چه عالی  عزیزم تو چندماه انقد کاهش داشتی

من اوایل رژیم نداشتم فقط یکم شیرینی ایناروکم کردمو هر روز روزی یک ربع حلقه میزدم چون فکر نمیکردم زیاد تاثیر داشته باشه....سر یکماه 3کیلو کم کردم بعد از اون رژیم گرفتم و تایم حلقه رو بیشتر کردم حدودا تو4 ماه بقیشو کم کردم