2777
2789
عنوان

وسواس شستشو

1131 بازدید | 12 پست

سلام میخام یکم درد دل کنم حالم خیلی بده وسواس شدید دارم واس همه چی اما واس شستشو بیشتر خسته شدم همش فکر میکنم ببینم دستام تمیزه به هیچ جای کثیفی نخورده لباسام تمیزه ک باهاشون دستامو  ک میشورم خشک میکنم دق شدم دست خودم نیس رفتم پیش روانپزشک اما داروهامم خوب ب ترتیب نمیخورم از دارو خسته شدم میخام مث آدمای عادی باشم ولی تصمیم گرفتم به ترتیب داروهامو سر موقه بخورم شاید خوب شم اصلا امیدی به خوب شدن ندارم هفت هشت ماه یکساله ک درگیر شدم هنوز اول جوونیمه به جای اینکه از زندگی کیف کنم همش فکر دستامم الان اینارو با گریه مینویسم تصمیم گرفتم درس بخونم اما وسواسم نمیزاره قبلا یکم وسواس داشتم واس همه چی ولی انقد شدید نبود خستم از زندگی همه ی اطرافیانمم خانواده بیچارمم دق کردم اما دست خودم نیس از طرفی به همه‌ی آدما حتی خانواده ی خودم حسودیم میشه ک چرا من مث اونا عادی نیستم بعضی موقه ها کفر میکنم و از خدا ناراحت میشم فک میکنم اصلا دوستم نداره ولم کرده نمازم نمیخونم چون وضو گرفتن برام خیلی سخته یا فک میکنم دستام کثیفه اگ ب جانماز بزنم ولی فوری بعدش توبه میکنم شما تو اطرافیانتون نداشتین وسواسی ک خوب شده باشه من ک فک میکنم هیچ وقت مث قبل نمیشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تنها راه وسواس، توجه نکردنه. میدونم سخته اوایلش ولی باید تحمل کنی که خوب بشی و کم کم بهتر و بهتر میشی.

وسواس از شیطانه، وقتی مثلا گفت وضوت اشتباهه با خودت بگو اشکال نداره با همین وضو اشتباه نماز میخونم و تمرکزت رو از روی این افکار بردار و به چیزای دیگه فکر کن.

یا اگه فکر کردی مثلا دستت نجسه بگو تمییزه حالا اگه کثیفم باشه اشکال نداره.

دین اسلام یه دین اسان گیره و خدا اصلا دوست نداره ما به خودمون سختی بدیم و ازش دور بشیم

خودتو به بیخیالی بزن

منم درگیر این مشکل بودم و هستم حدود ۶ ساله که درگیرم .یادمه یه روزهای من یه سری لباس و پنج بار تو ماشین لباسشویی شستم .همش گریه میکردم اصلا دلم نمیخاست کسی بیاد خونمون جای نمیرفتم گاهی روزی ده بار دندونامو میشستم  و خیلی اتفاقای مشابه که تعریف نمیکنم .من کامل درکت میکنم من رفتم پیش روانپزشک دارو خوردم الان خیلی بهترم ولی حتما باید در کنارش از یه روان درمانگر هم کمک بگیری چون خیلی از این حالتهای وسواس بر اثر اتفاقهای قبل هست .

البته یه نکنته هم هست من پیش متخصص طب سنتی هم رفتم میگفت وقتی سودا ی بدن زیاد بشه حالت وسواس پیدا میشه .سعی کن غذاهای باطبع سرد رو حتما با مسهلش بخوری .مثل برنج با زیره دوغ و ماست با گل سرخ ..ورزش هم خیلی کمک کننده است امیدوارم زودتر به تعادل برسی .میدونم یکم اولش اذیت میشی اما دلروهاتو بخور لز روانشناس کمک بگیر مطمن باش رو به بهبودی میری