2777
2789

بیاین از مسخره ترین کاراتون بگین..

از گفتنش خندم میگیره.میدونم از نظرتون کارم مسخرست 😁

آخرای رابطمون بود(بهمن).واسه خودم پفک خریده بودم.بهم گفت دلت میاد تنهایی بدون من بخوری؟گفتم نه و بهش قول دادم نخورم و هروقت اومد پیشم دوتایی بخوریم..یه هفته بعدش کات کردیم💔من هنوزم اون پفکو دارم.تو‌کمدم قایمش کردم..از اسم کاربریم مشخصه چقدر عاشق چیپس و پفکم.ولی نه دلم میاد بخورمش نه دلم میاد بندازم آشغالی.ای کاش بودی دوتایی میخوردیمش🥲

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم 🥲🥲

کاش بهم برگردین باز 

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

الهی🙁😂من شکلاتی ک برام خرید انقد نخوردمش که الان پوسیده😑😂بازم نگهش میدارم

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒

عر:))

لم دادم وسط یه بیخیالی مطلق..                                              کاربر جدید نیستم کاربری اولم@minalmpp..کاربری دوم@mannnamohamadi..کاربری سومم@دختره_نی_نی_یار...کاربری مشترکه با خواهرم مانا..فضای سایتو سمی نکنید تا یه تایم کوچیکی راحت بگذرونیم..باهم دیگه مهربون باشیم♥️🌈