2777
2789
عنوان

جن عاشق .. ترسوها نیان 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 7750 بازدید | 262 پست

من یه مدت قبلا اینجوری بودم. شبا موقع خواب کاملا حس میکردم کسی پامو لمس میکنه‌. حتی گاهی بیدار میشدم از خواب وقتی بهم دست میزدن. و پای چپم همیشه کبود میشد بدون دلیل😣

مثل من کی میشه واست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین الان نظر سنجی بزاری همه ی ما حداقل دو مورد از چیزایی که نام بردی رو داریم  حساس نشو

ینی واقا نگران نباشم ؟ 

اخه حدود دو سال پیش موقع خواب و بیداری یه حرکت دستو روی پام حس میکردم.. از اونم میترسم

جدی ؟ اخه از من چن بار پیش اومد وقتی از خواب بیدار میشدم انقد حالت چندشی داشتم میخواستم بمیرم از بس ...

اره من همینطور خیلی حالم بد میشه چند روز از ذهنم نمیره مخصوصا وقتی پسرمو میبینم

من یه مدت قبلا اینجوری بودم. شبا موقع خواب کاملا حس میکردم کسی پامو لمس میکنه‌. حتی گاهی بیدار میشدم ...

من فقط یه بار برام این حس لمس شدن پیش اومد ولی تا حالا کبود نشدم

از دیروز اینطوری شدم خیلی ترسیدم 🥲

نترس بخدا اصلا همچین چیزایی امکان نداره اونا نمیتونن بیان دنیای ما 

کاربری دوم . پارسال ب نی نی یار گفتم حذفم کنه بخاطر کنکورم  کسی ک داره امضامو میخونه زیبا ترین مخلوق خداست  
ینی واقا نگران نباشم ؟  اخه حدود دو سال پیش موقع خواب و بیداری یه حرکت دستو روی پام حس میکردم. ...

نه بابا 

ریلکس باش خواهر 

آخه جن ها نسل به نسل با همدیگه زاد و ولد کردن و زیاد شدن 

از خودت بپرس و ا الان باید یه جن نر بخواد با من جفتگیری کنه ؟ مگه من چیم بیشتر از یه جن ماده س ؟؟؟؟ 

عاقااااا

من هفتع پیش جفت  رون پام کبود بود ....کبود نه ها کبووووود.....به خدا قسم....رو هر کدوم دوتا تا قرینه هم دوتا روی پام دو تا هم بغل پام....انقدر تعجب کردم ...اخه کبودیشم زیاد بود گفتم حتما رگای پام گرفته...اخرم نفهمیدم چرا