2777
2789
عنوان

مهمونی رفتن دختر نوجوان

1651 بازدید | 63 پست

سلام خانمای گل شما اگه دخترخانم ۱۷ ساله داشته باشید اجازه میدید تولد دوستش بره درصورتیکه اون دوستش رو کامل نشناسه و یه مدت کوتاهی هم باهم دوست باشن و اینکه اون تولد بصورت مختلط برگزار بشه

من به دخترم میگم که نره این تولد رو بهتره ولی ایشون به من میگن که شما بسته فکر میکنی و افکار نسل ما با شما فرق میکنه واقعا نمیدونم چیکار کنم البته بگم باهم خیلی رفیقیم 

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبرم میگم ۳ساعت بعد میام دنبالت گلم  وقتی آمده  روراست  به‌گفته هم دختر هست  هم پسر یعنی دختر خوبیه و سال دیگه  ی خانم جوان  هست

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

مختلط یه جوریه 

اما اگر نمیتونی جلوش بگیری براش توضیح بده اونجا چطور باشه و چطور بپوشه و اینکه زمان زیاد نمونه 

خانواده دختره حضور دارن ؟ 

اون پسرایی که اونجا چیه دختره میشن

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

نه حقیقت مختلط نمیزارم بره

منم بهشون گفتم  ولی اصرار داره که بره 

از طرفی سنشم یجوریه که حساسه و دلش نمیخواد ما براش تصمیم بگیریم واقعا نمیدونم چجوری برخورد کنم

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
اگر بحث عقیدتی ومحرم نامحرمی برات مطرح نیس بزار بره خوش باشه و تو اجتماع باشه وکم و از بقیه نباشه

بحث خطراتشه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

دختر منم۱۷سالشه تولد دوستاش رو معمولا تو کافی شاپ میگیرن فقط اکیپ خودشونن اگه دخترت خوب و بد رو تشخیص میده مشکلی نیست ،دختر من خودش این مهمونی ها رو دوست نداره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من نمیزاشتم شخصا من خودمم یه سال از دخترت بزرگم 

آفرین شما کار خوبی میکنی که حداقل نمیری اینجورجاها منم مخالفم باهاش