2777
2789
عنوان

دخترا یی ک پیشنهاد زیاد دارن ی سوال

352 بازدید | 36 پست

شما ک پیشنهاد دارید و موقعیت یکی دیگه خوبه ولی درحال حاضر رلید بای نفر چیکار میکنیدحالا این طرفم هیکل و رشته خوبیه ولی ماشین داره اون موقعیت خوب ثروتمنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ارزششو نداشته باشه چی

مهم طرف مقابله طرف مقابل من آدم خیلی خوبیه منو مثل یه معجزه میدونه برای زندگیش همین الانم میدونه من خیلی بهتر میتونم انتخاب کنم و موندم همه اینا منو براش با ارزش تر کرده البته میگم اون خیلی عاشقه و همین باعث شده بمونم چون میدونم کسی مثلش نیست واقعا 

باید به طرفت نگاه کنی 

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!

بنظرم پول خیلی مهمه خیلیییط

لایکم نکنید......      .  . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش  رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊   هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمی‌تواند از آن  بر علیه شما استفاده کند.     خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟
من همیشه ثروت رو انتخاب می‌کنم،  شوهر قبلیمم خیلی پولدار بود الانم هرکی خواستگارمه پولدار نباشه ...

من برعکس شمام ازدواج کردم الان شوهرم وضع مالیش خوب نیست ولی اخلاق داره و خیلی زندگیم عالیه هنوز ما سر پول بحث نکردیم باهم با این خاستگار پولدار داشتم ولی هزار بارم برگردم بازم شوهرمو انتخاب میکنم

یه روز خوب میاد...🕊️ وزن اول :۷۰/۴۰۰ ⬅️ ۶۷ ⬅️۶۵ ⬅️ ۶۰🔒⬅️۵۸🔒⬅️ وزن هدف😍: ۵۵ 🧡

دوستم با یه پسره دوسته بعد یه پسره ی دیگه هی بهش پیشنهاد میده یه شب بهش گفت دوست دارم واسه تولدت یه چیزی بخرم شماره کارتشو گرفته بود 20 میلیون براش ریخته گفته گوشی بگیر (گوشیه دوستم داغونه) اینم میگه میخوام پولشو پس بدم میگم خوبه که خرجت میکنه و... میگه بدرد نخورو لاشیه خوشم نمیاد