2777
2789
عنوان

دعوای ارث و میراث

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 36 پست
انحصار وراثت باید می کردید نیازی به رضایت اونا نیست باید سهم هر کس از هر چیزی مشخص میشد در این سال ...

بله عزیزم ما هر چی گفتیم بابام گفت اونها خونوادمن و بهم نارو نمیزنن. ولی اتفاقا آدم از نزدیکترین کسانش ضربه میخوره همیشه.

حالا هم ما به سهم قانونی راضی هستیم اونها ولی به هیچی رضایت نمیدن.

بله عزیزم ما هر چی گفتیم بابام گفت اونها خونوادمن و بهم نارو نمیزنن. ولی اتفاقا آدم از نزدیکترین کسا ...

برید دنبال کارای حقوقی و قانونی بقیه میراث

تکلیف این تکه هم مشخص کنید

قانونی پیش برید

ربطی به رضایت اونا نداره ...

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید دنبال کارای حقوقی و قانونی بقیه میراث تکلیف این تکه هم مشخص کنید قانونی پیش برید ربطی به رضا ...

بله این گره تنها راه حلش دادگاهه. ولی هم واقعا هزینه وکیل و کارشناس و اجرای احکام زیاده هم دوندگی زیاده ما هم ساکن اون شهر نیستیم. این خواهرای بابام فقط بلدن پشت تلفن سرش داد بزنن، خب خودشون برن دادگاه. یکم هم اونا مسئولیت قبول کنن. بخدا مادر ۹۶ سالشون رو تنها توی یه خونه رها کردن ده سال تمام بابام کلی از کاراش رو انجام میداد. اینا اصلا میخوان مسئولیت همه مسائل با بابای من باشه خودشون فقط دستور بدن.

بله این گره تنها راه حلش دادگاهه. ولی هم واقعا هزینه وکیل و کارشناس و اجرای احکام زیاده هم دوندگی زی ...

دیکه همینه ... وقتی اونا نمیکنن شما باید بکنید چون با کش دار شدنش فقط شما اذیت میشید

راستی مادربزرگ مادریت چه بی معرفت بوده که ارث مامانتو گرفته با حرف همین عموت 

زندگیتون و از همه اینا جدا کنید

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دیکه همینه ... وقتی اونا نمیکنن شما باید بکنید چون با کش دار شدنش فقط شما اذیت میشید راستی مادربزرگ ...

آره عزیزم سر ارث مامانم دادگاه زیاد رفتیم دیگه اسم دادگاه میاد یاد اون روزا میفتم دلم خون میشه نمیخوام دیگه برم تو اون راهروها. تو بدترین و سخت ترین روزای عمرم اون راهروها رو بالا پایین کردم. اون پرونده بهمن ماه تموم شد. میخوام یکم به خودمون زمان بدم. 

آره عزیزم سر ارث مامانم دادگاه زیاد رفتیم دیگه اسم دادگاه میاد یاد اون روزا میفتم دلم خون میشه نمیخو ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم

میدونم‌خیلی سخته

انشالله براتون بهترین پیش بیاد