2777
2789
عنوان

دعوای ارث و میراث

1105 بازدید | 36 پست

هر سه تا عمه‌هام و  عموم خیلی بدجنسن.همشون پشت عمومن که پسره بزرگه. هر چی اون بگه جیک نمیزنن ولی بابای من حق خودشو بخواد به آتیشش میکشن. 

اینا چند تیکه زمین کشاورزی داشتن که تا چند سال بعد از بابابزرگم بابام خودش کشت میکرد و پول محصول رو تقسیم میکرد بینشون. گفتن تو دزدی و ما نمیخوایم تو کشاورزی کنی رو زمینا.

بابام هم تقسیم بندی انجام داد که اینا ضمنی قبول کردن و هر کس رفت سهم خودش رو اجاره داد و پولش رو خورد. دورترین زمین که هیچ آبی رو هم نداشت انداختن به بابام.

بابام ده سال گفت بیاین یه امضا کنیم هر کس سهمش قطعی بشه شاید بخواد باغی چیزی  درست کنه. گفتن نه والا اجازه ما دست داداش بزرگس. اونم گفته نه.

الان همون زمین بدون آبافتاده تو طرح شهرک سازی مسکن ملی و 40 میلیارد قیمتشه. زنگ زدن به بابام با پررویی که بیا امضا کن باید از سهمت به ما بدی. بابام گفته باشه از این زمین بهتون سهم میدم ولی باید جمع شیم کل زمینها رو دیگه تعیین تکلیف کنیم و امضا بدین.

افتادن به جون بابام که دورت میزنیم زمین رو از چنگت درمیاریم. تو هیچ حقی نداری.

عموم گفته به گوشش برسونین من هر کاری کنم نمیام منت تو رو بکشم تو کارمو راه بندازی اون زمین کلش مال منه و تازه گفته سهم مامانبزرگ هم مال اونه چون پسر بزرگه و ازش امضا داره.

دارم دیوونه میشم بخدا. اونقدر ناراحتم که حتی نمیتونم شاد باشم که مثلا میراث پدربزرگم چقدر قیمتی شده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا بوده همین بوده عمو بزرگم چنبره زده رو کل زمینای پدری شون هر کی گفت تا دختراش مدعی شدن نیومد سهم خ ...

بخدا دارم دق میکنم. پارسال هم مامانم فوت کرد یک ششم اموالش میرسید به مادربزرگ مادریم. همین عموم اینقدر زیر گوش این پیرزن خوند تا مجبورمون کردن خونمون رو بفرشیم سهمش رو بدیم. یعنی در حدی از ما متنفره که عزای مرگ مادرم هم بهمون رحم نکرد.

تا بوده همبن بوده . یه رمانی به بابی من یه خونه رسید تو روستا . الان اون خونه قیمتی شده . همه گفتن باید ب ماهم بدی 

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …
بهترین برخورد با این ادمها قانون هستش پدرت خودش قانونی بره دنبال حق و حقوقش چون حریف اونها نمیشه

ما شهر دیگه ای هستیم. برامون رفت و آمد دادگاه سخته. اینا هم اینو میدونن که اینطوری میتازونن.

انحصار وراثت می‌کنند. قانونی  کسی نمیتونه مال کسی را بخوره

انحصار وراثت دارن ولی این عموم خیلی ذاتش بده. تا جایی که میدونیم دنبال اینه قولنامه جعلی درست کنه.

ما شهر دیگه ای هستیم. برامون رفت و آمد دادگاه سخته. اینا هم اینو میدونن که اینطوری میتازونن.

شده وکیل بگیرید بره دنبال حقوقتون وتو توافق با وکیل بنویسید اگه موفق شد یه مبلغی بهش میدیداین مبلغ ارزش هزینه کردن داره

ولی قبل از گرفتن وکیل اصلا بهشون نگید همچین قصدی دارید

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
تا بوده همبن بوده . یه رمانی به بابی من یه خونه رسید تو روستا . الان اون خونه قیمتی شده . همه گفتن ب ...

آره والا. بابای من میگه بهتون میدم ولی باید همه جیز یکباره تقسیم بشه میگن نه. میخوان تا ابد فرصت داشته باشن دبه کنن.

شده وکیل بگیرید بره دنبال حقوقتون وتو توافق با وکیل بنویسید اگه موفق شد یه مبلغی بهش میدیداین مبلغ ا ...

آره اگر اینا نتونن توافق کنن تنها چاره دادگاهه. هیچ کدومشونم که نمیرن دنبال دادگاه چون سهم قانونی نمیخوان میخوان از سهم بابای من بخورن.

آره اگر اینا نتونن توافق کنن تنها چاره دادگاهه. هیچ کدومشونم که نمیرن دنبال دادگاه چون سهم قانونی نم ...

دقیقا اونا دنبال دادگاه نیستن چون نمیخوان قانون بیاد وسط،اصولا کسی که مظلوم واقع میشه دست به دامن قانون میشه که حقش رو بگیره

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...