2777
2789
عنوان

من مامان بدی هسم؟یا شما هم اینجوری هسین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 20 پست
خوب هر کسی یه مدل رفتاری داره دیگه کلن بچه ای که همه داره نازپرورده تر میشه و اعتماد به نفسش بالاتر ...

وای اره هرچی میخری هرجا میبری بازم حس میکنی ک انگار بچت هنو از جامعه عقبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم سالی یبار خرید میکنم ولی بیشتر پول ماهیانم برا دخترمه مثلا شهربازی هر ۴ماه یبار میبرمش حالا ت ...

آدم تمام دلخوشیش همین بچه اس اما باید شرایط هم درنظر بگیری. 

بچه ات چند سالشه؟؟ 

بعضی از بچه ها هستن از بس تو خرفش ن نگفتن دیگه آخرش یه چیزای میگن یه چیزای میخوان که باید فراهم بشه چرا چون تابحال با ن دوچار نشده عادت کرده. 

براش سخت میشه اونوقت. 

بچه های هستن ماشالله باهوش باادب میفهمین خودشون چی بی چیه. 

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 

راستش مامان منم بچگیم اصصصلللابرام اسباب بازی نمیخریدپولم داشت اماهی زجرم میدادمیگفت چیکارمیکنی این آشغالاروالان که خودم مامان دوتابچم انقدرررعقده اسباب بازی دارم که بچه های دیگه میان ازپیش بچه هام میبرن آخه تعدادبالابراشون خریدم جالب اینجاس همشون دخترونه هستن بااینکه دوتابچه هام پسرن تنها میشم ایییی دلم میخواد باهاشون بازی کنم😑😁

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌