2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس با خیال راحت و امید به بهبود شروع کنید,عوارضش کمتر از اسیب های مصرف نکردنشه,عوارض نخوردنش بیشتره. ...

راستش دارو واسه شوهرمه بیماری اعصاب هم که درمان قطعی نداره باید تا آخر عمر دارو بخوره 

میتونم بپرسم دکترتون چن تا قرص تجویز کردن؟ هالوپریدول فقط؟ 

قطره هالو پریدول نوشت که البته نایابه قراره یه نفر که داروهای نایاب داره ازش بخریم، بله فقط همینو نوشت چون شوهرم داروهای اعصابش که ۴ قلمه  میخواد قطع کنه دکترش گفت بجای اونا این قطره را استفاده کنه

راستش دارو واسه شوهرمه بیماری اعصاب هم که درمان قطعی نداره باید تا آخر عمر دارو بخوره 

عزیزم از ته دلم براشون ارزوی حال خوب و سلامتی دارم فرض کنین یه ویتامینه مثل خوردن غذا ک تا همیشه بهش نیاز داریم,مگه بدون خوردن غذا میشه زندگی کرد؟نه اینم همون

ب چشم دیدم ک خیییلی از ادمای اطرافم ک حتی فکرشممم نمیکردم کلی قرص و داروی اعصاب میخورن ولی کسی نمیدونه. چیز عجیبی نیست اصلا نگران نباشین عزیزم

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
قطره هالو پریدول نوشت که البته نایابه قراره یه نفر که داروهای نایاب داره ازش بخریم، بله فقط همینو نو ...

من دوستم قرص هالوپریدول مصرف میکنه نه قطره..ببخشید اشتباه خوندم یه لحظه

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
عزیزم از ته دلم براشون ارزوی حال خوب و سلامتی دارم فرض کنین یه ویتامینه مثل خوردن غذا ک تا همیشه بهش ...

ممنون از دلداریت واقعا گاهی اوقات حرف یه نفر چقدر انرژی و آرامش به آدم میده و انگیزه میشه واسه امید داشتن به روزای خوش