2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راضین بد نیست البته پسر من قبلا زبان میرفت وقتی اینجا ثبت نام کردم گفتند نیازی نیست کلاس بره اینجا کاملا امزش میدیم ولی پسرمن خیلی چیزها رو که بلد بود فراموش کرده شایدم چون خیلی جلوتر از مدرسه بود
یه نصیحت دیگه اینکه دولتی ها خیلی بیشتر و بهتر از مدارس غیر انتفاعی اموزش میدن الان پسر همسایه ما دولتی هست قشنگ میتونه کلمات رو بخونه ولی پسر من حتی حروف رو نمیشناسه وقتی به مدرسه گفتیم گفتند که اموزش پرورش به ما گفته فقط در حد اشنایی با حروف باشه
مرسی گلم از راهنماییت. ما هم قراره پیش دبستانی ثبت نام کنیم. کلاس اول هم پنج میلیون و صد هس اینجا. م ...

دختر من علوی کودک تبریز میره. اگر زبان براتون مهم نیست ثبت نام نکنید خصوصا پسرانه که آموزششونم ضعیفه. ما خیلی ناراضی هستیم و الان دنبال یه مدرسه ذیگه هستیم

مدرسه خوبیه. در علوی تمرکز بر روی آموزش زبان انگلیسی و آموزش همراه شادی هست . بچه استرس نمره و‌امتحان و رتبه نداره . همچنین کسب مهارت  مهمتر از تست زنی ‌روش‌های منسوخ آموزش هست،

کدوم مدرسه کتاب مهارت زندگی و‌سواد مالی تدریس می‌کنه که علوی این آموزشها را از امسال اضافه کرده.

سلام عزیزم. ما دیگه کلاس پنچمیم و از پیش علوی ثبت نام کردیم

سلام ببخشید از مدرسه علوی راصی هستین؟؟؟ 

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم