2777
2789

شوهرمن چندسالی ناس مصرف میکرد یه مخدر گیاهی که سرخوشی لحظه ای میده

من چندسال تو شک بودم هر دفعه میپرسیدم چیه چی نیس یه بهانه ای منم انقدر بهش اعتماد داشتم اصلا نمیتونستم شک کنم

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه بعد چندسال فهمیدم و قول داد مصرف نکنه

سر قولشم  بود دستش درد نکنه

جا ناس رفت دنبال سیگار

چندسالم مثل ....گولم زد گفت نمیکشم

تا باز دوباره اقرار کرد به سیگار

باهاش صحبت کن، مشاوره بفرست تا ترک کنه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

حتما ترکش بده بیخیال نباش تلاشتو کن

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

خداروشکر ناس خطرناک نیست فقط آسیب های سطحی میزنه رو قسمت لثه و دندون البته اگر شدت مصرف بالا باشه آسیب های شدید تر هم داره 

باهاش صحبت کنید تا ترک کنه

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

کجایی که ناس پیدا میشه . همیشه فکر میکردم ملی رو افغانستان مصرف میکنند پیرمردهاشون فقط . نمی‌دونم تو فیلمی انگار دیدم 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

سیگار قسم خورد میذاره کنار و درکنارش انفیه مینداخت زمانی که سیگار می کشید

سیگارو ترک کرد و الان به انفیه معتاد شده خیلی زیاد مصرف میکنه