2777
2789

اتوی لباس چطوریه؟

همراتون برده بودین؟

یا مثلا  هم اتاقیا پول میزارن شراکتی میخرن؟

و حمومش

برا چند نفره معمولا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حمام که بستگی به نوع خوابگاه داره. اگه خوابگاهتون سوئیت باشه، مثل خونه س. یه حمام داره. اگه از این مجتمعی ها باشه، معمولا طبقه همکف یا در هر طبقه یه تعداد حمام هست، مثلا ده تا یا بیشتر.

اتو هم یا خودت باید ببری یا هم اشتراکی بخرین.

لطفاً یک صلوات بفرستین برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)
فرق داره  خوابگاه ما هر طبقه یه اتو داشت ولی من به مسافرتی خریده بودم واسه خودم  حمام هم ...

لباساتون رو میشستین نگران نمیشدین لباساتون رو یکی ببره؟ همیشه ب این فک میکنم🤔

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
فرق داره  خوابگاه ما هر طبقه یه اتو داشت ولی من به مسافرتی خریده بودم واسه خودم  حمام هم ...

دیده بودم یه سریا با خودشون ازین تشت پلاستیکیا برده بودن برا شستن لباس تو خوابگاه

میشه همچین چیزی؟

اخه بخای ببری همه ازت قرض میگیرن دووم نمیاره خیلی🥴

ب کسی نده بگو وسواس دارم😐

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

اتو من از دوستم میگرفتم .

بعضی ها به غریبه وسایلشون رو نمیدن .

اگر از اون خوابگاه هایی هستین که یه راهرو هست و دو طرفش اتاق داره انتها یا اول راهرو دستشوویی و حموم گزاشتن که ۷ ۸ تاست