2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنیم

56 بازدید | 8 پست

من هفتم برج۱ اقدام کردم برا بارداری نهم پریود شدم سیزدهم پاک شدم دوباره اقدام کردم هنوز تستم مثبت نشده نگرانم چقدر طول میکشه خانوما

اصن ټ خوبے*ت جلو... مآ پشتیم... ولے مسیرے کع میرے گرگاشو مآ کشتیم..🌵👑😭🔫

این چه مدلی؟

اشتباه انجام میدی باید تو سیکل تخمک گداری نزدیکی داشته باشی تا باردار بشی نه هر،روزی،که دلت خواست

روش اول ، ۱۲ روز،بعد از پریود به مدت یکهفته یک روز،درمیان نزدیکی انجام میدم و حداقل ۱۵ دقیقه پوزیشن تو تعییر نده 

روش،دوم روز،پریود ماه بعد اگه میدونی مثلا هر ماه ۲۲ پریود میشی ۱۴ روز،به سمت عقب میای مثلا ۲۲ اردیبهشت باید پریود بشی ۱۴ روز بیا عقب میشه ۸ اردیبهشت ۳ روز،از،هر ظرف میشه ۵ اردیبهشت تا ۱۱ اردیبهشت دوره سیکل تخمک گداری هست که فقط،در همون روزها یک روز،درمیان نزدیکی انجام میده و دیگه انجام نمیدی تا هم اسپرم قوی،باشه وهم تعداد زیاد

درضمن قاعدتا باید روز شروع سیکل تخمک گداری در هر،دو روش یکی باشه نهایت ۱ روز،اختلاف 

با این روش اگه مشکلی نباشه باردار میشید

این چه مدلی؟ اشتباه انجام میدی باید تو سیکل تخمک گداری نزدیکی داشته باشی تا باردار بشی نه هر،روزی،ک ...

خب چقد طول میکشه تست مثبت شه و بفهمم باردارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا گفتی ۹ فروردین پریود شدی حالا اگه ۹ اردیبهشت زمان پریود باشه ۱۴ روز،بیا عقب ۲۶ فروردین دوره وسط میشه ۳ روز،از،هر،ظرف میشه ۲۳ تا ۲۹ روزه سیکل 

اومدم با تقویم دقیق حساب کردم برات

نمونه اول ۹ پریود بودی ۱۲ روز،بعدش میشه ۲۱ که از،۲۱ تا ۲۸ سیکل میشه 

شما از ۲۱ تا ۲۹ باید نردیکی،میداشتی،تا اردیبهشت معلوم میشد باردار هستی یل نه 

الانم ۱ روز،فقط فرصت داری 

شاید شد  ولی،برای ماه بعد دقت کن اعلب بعد چندماه جواب میده

از،یک روز زمان پریود که عقب افتاد اعلب جواب میده اگه باردار باشی حاله کم رنگ می افته به مرور مر رنگ ...

بی بی زدم ولی منفی بود

اینجا گفتی ۹ فروردین پریود شدی حالا اگه ۹ اردیبهشت زمان پریود باشه ۱۴ روز،بیا عقب ۲۶ فروردین دوره وس ...

خیلی ممنونم 🙏🙏