2777
2789
  • سلام، ۴ماهه اقدام برای بارداری کردم،این ماه که پریود شدم (همیشه ۱۰روز هستم) پاک شدم دقیقا روز ۴پاکی اول لکه قهوه ای، الان که دیگه کاملا خونریزی شده پیدا کردم، رفتم دکتر سونو نوشته برام،انجام دادم، امروز دکترم نیست فردا باید ببرم سونو، خونریزی بیشتر شده و کمر درد شدید دارم، از استرس دارم میمیرم نمیدونم چرا کنم کسی اینجور بوده؟ 

سونوگرافی، ۳تا چیز نوشته یکیش که کیست ریز که قبلا داشتم ک دکتر گفت خیلی ریز مشکلی نیست خودش از بین میره، یکیش نوشته هر دو تخمدان به طور نسبی اکوژن میباشد، بنظر درجاتی از چسبندگی در پارامتریوم سمت راست دیده میشود، مایع ازاد مختصر با ارجحیت سمت راست رویت شد. 

بقیه ش نرمال، الان کسی میدونه کمک کنه دکترم روزهای زوج هست فردا نوبت داده، استرس دارم تا حالا اینجور نشدم 

خدایا دامن همه منتظر ها رو سبز کن🙏توکل برخدا🌹🌹🌹فقط تو بخوای میشه💚
شاید کیست تخمدان داری

اره کیست دارم اینا تو سونو های قبلیم هم بوده، دکتر گفت ریز و کم هست که مشکلی نداره اصلا نیاز به هیچی نیست، ۲سال دارم تا حالا اینجور نشدم الان که تو اقدامم نگرانم، نمیدونم معنی اون دوتا ک نوشته سونو چیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریودت منظمه

همیشه با فاصله ۷روز میشم، ارثی مادرم و خواهرانم همینن، الان سونو معنی اونا ک نوشته نمیدونین؟ خونریزی عجیبه، وقتی که میرم سرویس میاد خون قرمز و سیاه، ولی طور عادی فقط لکه قهوه ای میاد رو پد، ببخشیدا، اصلا تا حالا اینجور نبودم خیلی نگرانم. دکترمم نیست لامصب فردا هست😭

کیست داری احتمالا تخمدان یکم بزرگتر شده

چسبندگی هم که داری

احتمالا بنویسه برا عکس رنگی

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

مایع آزادم نوشته احتمالا کیست بوده ترکیده!

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
کیست داری احتمالا تخمدان یکم بزرگتر شده چسبندگی هم که داری احتمالا بنویسه برا عکس رنگی

اخه همون و نوشته تو سونو قبل 

چسبندگی یعنی رحمم داره؟ 

عکس رنگی برای چی؟ 

وای میترسم خیلی سخته؟ 

مایع آزادم نوشته احتمالا کیست بوده ترکیده!

مگه مایع ازاد معنیش تخمک گذاری نیست؟ 

ع بترکه چه اتفاقی میفته؟ 

خیلی نگران شدم 

کیست داری احتمالا تخمدان یکم بزرگتر شده چسبندگی هم که داری احتمالا بنویسه برا عکس رنگی

من ۲سال کیست ریز ها و دارم، دکترم میگ خیلی ریز لازم به دارو نیست اصلا مهم نیستن همیشه اینو میگه، دارو نداد براش و گفت مهم نیست، این چسبندگی هم که نوشته اصلا نداشتم بار اوله نمیدونمم چیه میشه از عکس رنگی بگین برام