2777
2789
عنوان

سروم مو (میشه بیاین)😬😍

72 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

میشه سروم مو خوب همراه با قیمت بهم معرفی کنید موهام خشکن

بعد اینکه من الان تو رژیمم تا الان پنج کیلو کم کردم ولی خیلی اضافه وزن دارم و حدودا دوازده کیلو دیگه میخوام کم کنم بیست سالمه 

چیکار کنم پوست صورتم و دور چشمام خراب نشن؟

موهامو چیکار کنم ریزش پیدا نکنن

تا الان ریزس نشده

ممنون میشم اگه بهم کمک کنید

سلام ‌عزیزم.نعمتی هستم.مشاور محصولات مراقبتی پوست و مو ‌‌

اگه تمایل دارید براتون فرم مشاوره بفرستم پر کنید. مشاوره رایگان انجام میشه 

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرم مو کریستال،۵ماه پیش۱۰۰خریدم تا۱سال بیشترم میمونه هردفعه ساقه موهاتو یه کم بزن،پوستتم آب میوه سبزی کاهو زیاد بخور شیرینی جات فست فود کم،شبا هم اگه پوستت جوش دار نیست باروغن نارگیل ماساژ بده و بخواب

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️

سرم موی سریتا بگیر خیییلی خوبه قیمتشم زیاد نیس 

دعا کنید بمیرم، مرسی🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 یه آدمِ بی نهایت تنها💘 اگه تنها نیستی و این امضا رو میبینی، تنها نبودنت رو قدر بدون که بزرگتریییین نعمته😓 
سرم موی سریتا بگیر خیییلی خوبه قیمتشم زیاد نیس 

آخ ببخشید ميخواستم بگم سرم موی کریستال، 

اشتباهی گفتم، 

البته سریتا هم خوبه 

دعا کنید بمیرم، مرسی🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 یه آدمِ بی نهایت تنها💘 اگه تنها نیستی و این امضا رو میبینی، تنها نبودنت رو قدر بدون که بزرگتریییین نعمته😓