2777
2789

دوستان سلام من و شوهرم سر مهمونی بازم اختلاف داریم و‌خونوادش خیلی دخالت میکنن که حتما باید باشه و خلاصه اذیت میکنن و اینم چند وقت یکبار قهر میکنه و یه هفته تهش دهدروز‌ تنهام گذاشته میدونه تو التماسش میکنم و برگشته هربار بهرحال یجورایی با اینکه ۳۰سالشه ولی خیلی بچس هردفعه اسم طلاق میاره ولی خوب نمیدونم تا حالا کاری نکرده بنظرتون میره طلاقم میده خیلی راحت!؟همه اموالشم زده به اسم خونوادش من واقعا طلاق نمیخوام فقط میخوام یکمی درک کنه بنظرتون همچین ادمی طلاقم میده!؟یا فقط حرفه چون میدونه تنهاش نمیذارم چون خیلی دوسم داره خیلی جاها خیلی کارا کرده ولی اینجوریم هست نمیدونم بایدچیکار کنم یعنی صبررکنم تا درخواست طلاق بده!؟!

طلاق که نمی‌ده. فقط تهدید می‌کنه که تو کوتاه بیای.

شوهر منم اینطوری بود. وقتی من محکم ایستادم گفتم طلاق بده، کوتاه اومد.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی همه اموالش و زده به اسم خانوادش یعنی مطمئنا طلاق و پیش بینی می‌کنه که جدا شید  اومد و مردش شوهرت اصلا یعنی ذره ای به فکرت نیست بزاره یه پولی برات بمونه بدبخت نشی هیچ اعتمادی بهت نداره

نزار قبح این کار (طلاق) ریخته بشه

به نظر من با سیاست رفتار کن لج نکن چون میگی قصد جدایی و رفتن نداری پس باید سازش کنی

ببین من دوسال پیش دعوای بدی با مادرشوهرم و دختراش داشتم

بعد کلی قهر و سگ محلیشون

شوهرم گفت باید دعوتشون کنی واصلا کوتاه نیومد، منم اصلا راضی نبودم ببینمشون اما مجبورشدم بپذیرم

بعد اون شب حساسیت شوهرمم کمترشد دیگه گیر نداد 

والا من خودم مرد هستم

نمیتونم اظهارنظر کنم 

ولی بیشتر بخاطر غرورشه که موقع قهر کردن نمیاد التماست کنه...مردها موقع قهر کردن غرورشون بهشون اجازه نمیده که بخوان خودشون التماس کنن واسه آشتی

اگه واقعا دوستت داره پس مطمئن باش جدی نمیگه واسه طلاق...میخواد بترسونتت