الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله میشه دوقلو زایی از طرف مرد هم ارثی بشه من از دکترم پرسیدم اینطور گفت چون مادر شوهرم دو بار و خواهر شوهرام هم دو تاشون دو قلو داشتند سؤال کردم گفت احتمالش هست
دوقلویی ربط ب پدر نداره همش از مادره چون تخمک ژنتیکش از مادره و تو اگر تو خانواده مادریت ینی مادربزرگت خالت خاله مادریت دوقلویی نداره احتمال خیلی کمه دوقلو دار بشی ،چون هزاران اسپرم وارد رحم میشه ولی تو ی تخمک ازاد میکنی و فقط ارث روی دوقلوهای نا همسان اثر داره ،دوقلوهای همسان حاصل اختلال تقسیم هستن
یکی از فامیل هامون که مرد هست،با برادرش دوقلو بوده،۲ تا دختر دوقلو داشت،ولی این دختر ها هیچ کدوم دوقلو نیاوردن
ولی همین مردی که گفتم ۲ تا دختر دوقلو داشت،یه پسر داشت که اون هم بچه هاش دوقلو شدن
حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی