2777
2789

خانواده همسرم هر تعطیلاتی که میشه دوس دارن سریع جمع شن دور هم یه باغ اجاره میکنن حداقل یک شبانه روز 

و حتما هم باید بریم انقدددد اصرار میکنن که ادم مجبور میشه 

اخه من شاغلم و دلم به همین تعطیلات خوشه دوس دارم استراحت کنم برم پیش خونواده خودم 

نوبتی برین

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دعوت کردن شیرینی خورون

موندم چطوری در برم  چقد بدبختم خدا تف

شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم🧚🏻‍♀️💜  سوالای حقوقی رو جواب میدم گاهی،تاپیکی بود سوالی بود در خدمتم🐣🌸   با آدمای بی شعور بد دهن حرفی ندارم⛔     (تعلیقی  حساب کاربری دوم🦢🦋)

خوب نرو راستشو بگوبگو دلم برای پدرمادرم تنگ شده

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

بگو باشه بعد نرو شوهرتم بنداز جلو بگو رفیقش همکارش مشتری چیزی کارش داشت یا مریض شد

یا بگو خانواده خودم از هفته پیش گفتن خیلی ناراحت میشن اگه نرم حتما باید برم

بعدم دیگه گوشیتون ج ندیدی

اخه اینا دیگه هررر تعطیلاتی که باشه باغ میگیرن خیلی تکراری شده دیگه 

بگو می خوام برم پیش خانواده خودم

چقدر شما منی باز مال شما باغ میگیرن مال ما باغ نمیگیرن دعوت میکنن خونشون

منم شاغلم درکت میکنم بعضی وقت ها ادم دلش می خواد خونه باشه

بگو باشه بعد نرو شوهرتم بنداز جلو بگو رفیقش همکارش مشتری چیزی کارش داشت یا مریض شد یا بگو خانواده خ ...

اخه مشکلم اینه که شوهرم دوس داره بره و از من ناراحت میشه وقتی بهانه میگیرم میگم من نمیام