2777
2789
عنوان

خانمااااااای اصفهانی لطفا جواب بدین چندبار تاحالا پرسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 19 پست
عسگریه ،زهرای مرضیه ،میلاد منم چند روزه دوبه شکم آخه زیاد فعالیت نمیکنه توفضای مجازی که بدونم کدوم ...

فضای مجازی که فقط یه ویترینه اگرم فعال باشنو همه به به چه چه کنن معلوم نمیکنه واقعیه یا نه اما از مریضای قبلیشو بیمارستانی که میخوای زایمان کنی بپرس بهتر متوجه میشی اما من از یه ماماها تو عسگریه سوال کردم خبلی کلی جواب دادو گفت کار همشون خوبه تو یه سطحن😕

من خیلی ورم داشتم  تو این ۸ ماهی ک پیشش میرفتم ماه ب ماه استرس میکشیدم ک حالا دوباره میخواد دو ...

اخی عزیزم چه بد واقعا عملکرد دکتر خیلی مهمه که خدایی نکرده بلایی سر بچه و مادر نیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم چه بد واقعا عملکرد دکتر خیلی مهمه که خدایی نکرده بلایی سر بچه و مادر نیاد

اره دکتر باید اخلاق داشته باشه اخه استرس واسه زن باردار سمه اینم راه ب راه استرس میداد ب من

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
اره دکتر باید اخلاق داشته باشه اخه استرس واسه زن باردار سمه اینم راه ب راه استرس میداد ب من

☹️اره بد بوده. حالا جهرمی زاده اخلاقش خوب بود تو یه بار ویزیت عالیدوستم که خیلی تعریف اخلاقشو کردن ولی مهم عملکردشونه حالا امید به خدا

☹️اره بد بوده. حالا جهرمی زاده اخلاقش خوب بود تو یه بار ویزیت عالیدوستم که خیلی تعریف اخلاقشو کردن و ...

کردجزی هم میگن خوبه تعریفشو شنیدم‌ولی توی عسگریه نیست

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊