2777
2789
عنوان

خسته شدم خدایا نمی دونم کجا برم

257 بازدید | 13 پست

از اون کار پاره وقتی که داشتم متنفر بودم برای اینکه نرم به خانواده ام گفتم هر روز باید برم آزمایشگاه و کارهای پایان نامه ام انجام بدم. حالا تا آخر فروردین یکی از دستگاه ها پره مجبورم صبر کنم. خونه نمی تونم بمونم چون سرزنش میشم بابت رها کردن کارم 

هر روز آواره خیابون ها میشم کلی پیاده راه میرم تا وقت بگذره می دونم تاوان انتخابمه ولی بدنم دیگه نمی کشه

می خوام برم کتابخونه دانشگاه درس بخونم ولی نمی دونم چه بهونه ای ببارم( دانشگاهم و آزمایشگاهی که کارای پایان نامه ام انجام میدم دو جای جداست ) دیگه خسته شدم از دروغ هر روز یه دروغ میگم تا رفتن به دانشگاه رو توجیه کنم

کاش واقعا تموم میشد😭😭الان نمی دونم چیکار کنم کجا برم

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حدود ۲۵ سال از زندگیم اینجوری گذشت...توجیه برای بقیه!

بعدا میفهمی که غیر خودت هیشکی مهم نیست،

اونوقت یاد این روزات میفتی و میگی کاش بجای  اینهمه انرژی که برای راضی کردن دیگران گذاشتم، یکم بفکر اهداف و آینده ی خودم بودم، کاش بفکر راحتی خودم بودم 

احتمالا الان حرفای منو نادیده میگیری، ولی یه زمانی خودت بهش میرسی

متوجه نشدم دقیقا از چی ناراحتی ؟ خانواده ت حمایت نمیکنن 

از اینکه الان کجا برم

دلم خواد خونه بمونم و پروپوزالم رو تکمیل کنم ولی اگه بمونم باید اخم و سرزنش هاشونو تحمل کنم روزی ۴ ساعت بیرون بی هدف راه میرم 

می خوام برم دانشگاه اما دیگه دروغ هام ته کشیده میگن چرا نمیری آزمایشگاه چرا میری دانشگاه 

منم حدود ۲۵ سال از زندگیم اینجوری گذشت...توجیه برای بقیه! بعدا میفهمی که غیر خودت هیشکی مهم نیست، ...

من که آینده و اهدافمو رها کردم😔😔

منم دعاکنین خواهرا😔 دعاکنین تادوشنبه هزینه عکس پایان تحصیلی بچم به دستمون برسه وجلو مادرای همکلاسی بچم و معلما خجالت نکشم باز😔

خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤ان شاء الله هیچ مادری شرمنده فرزندش نباشه😔
منم دعاکنین خواهرا😔 دعاکنین تادوشنبه هزینه عکس پایان تحصیلی بچم به دستمون برسه وجلو مادرای همکلاسی ...

چنده عکسش؟ کلاس چندمه؟

از اینکه الان کجا برم دلم خواد خونه بمونم و پروپوزالم رو تکمیل کنم ولی اگه بمونم باید اخم و سرزنش ه ...

از چی کارت متنفر بودی؟ 

بشین یه صندلی پارکی کتابخونه ای ، با خودت فکر کن واقعا چی دوست داری 

این همه راه میری کلافه میشی . 

مرنج و مرنجان
از اینکه الان کجا برم دلم خواد خونه بمونم و پروپوزالم رو تکمیل کنم ولی اگه بمونم باید اخم و سرزنش ه ...

تو دروغ گو نیستی،  ولی دیگه بیشتر ، ادامه نده خودت حالت بد میشه

برو کتابخونه روی پروپوزالت کار کن ، نمیشه؟ 

مرنج و مرنجان
چنده عکسش؟ کلاس چندمه؟

عکسش 170 هست، پیش دبستانیه

خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤ان شاء الله هیچ مادری شرمنده فرزندش نباشه😔

عزیزم داری اشتباه محض میکنی، اولا انقد برات مهم نباشه که چی میگن، کار خودتو بکن، بعضی پدرمادرا هیچوقت بچه شونو تایید نمیکنن حتی اگه بهترین باشه، پدرمادر منم همینن، دیگه دنبال تاییدشون نیستم، زندگی خودمو میکنم، اونام یاد میگیرن کمتر دخالت کنن تو کارم

دوما اینکه حالا ی توضیح کوچولو میدی مثلا بگو میرم دانشگاه با دوستام رو پایان نامه کار کنیم و...ازین حرفا دیگه، مهم اینه که هدفیکه داری رو رها نکنی...

آخه زندگیتو بردی رو هوا بخاطر چارتا سیم جین اینطوری؟؟؟

بابا بپیچون دختررر انقد ضعیف نباش