2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ارد برنج یا گندم هر کدوم دوست داشتی بپز روش پختش و بلد نیستم فک کنم مث حلوا باشه ولی اگه برا خانمی که تازه فارغ شده میخوای درست کنی زعفرون و زیره و پودر بادام و هل و کمی ارد گندم و زنجبیل بریز با شکر و گلاب با کره محلی درست کنی که عالی میشه مقوی مقوی

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

https://sarashpazpapion.com/recipe/12782/%D8%A2%D8%A8-%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%90%D9%86%D9%88-%28%DA%A9%D8%A7%DA%86%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%DA%A9%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%29

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷

اگه سویق گندم و برنج داری میتونی بریزی داخلش در اینصورت دیگه ارد گندم نریز همون ارد برنج کافیه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

با این مقدار که میگم درست کن خوشت اومد مواد رو بیشتر کن برای دفعه بعد ،دو تا قاشق آرد رو بو بده در حدی که خامیش گرفته بشه نمی‌خواد زیاد تغییر رنگ بده ،جداگانه ی قاشق مرباخوری پر زردچوبه رو هم بو بوده با حرارت ملایم تند تند هم بزن نسوزه خامیش که گرفته شد با آرد قاطی کن حالا بهتره روغن حیوانی (روغن گوسفند)باشه اگر نیست حدودا ۵۰گرم کره اضافه کن و ی کم با هم تفت بده بعد حدودا سه لیوان آب جوش بریز کم‌کم و تند تند هم بزن کاملا یکدست بشه ،حالا ی قاشق مرباخوری هل و ی کم کمتر از هل ،دارچین و زنجبیل بریز(ادویه دیگه هم خواستی اضافه کن ولی برای بار اول همینو امتحان کن )بعدم بهش نبات اضافه کن چند تکه ،و هم بزن تا جوش بیاد و بزار بجوشه تا غلیظ بشه نبات که انداختی حل شد بچش ببین شیرینیش خوبه یا کمه کم بود اضافه کن غلظتشم دست خودت فقط از حرارت بیوفته غلیظتر میشه ،اگر سوالی بود در خدمتم