با این مقدار که میگم درست کن خوشت اومد مواد رو بیشتر کن برای دفعه بعد ،دو تا قاشق آرد رو بو بده در حدی که خامیش گرفته بشه نمیخواد زیاد تغییر رنگ بده ،جداگانه ی قاشق مرباخوری پر زردچوبه رو هم بو بوده با حرارت ملایم تند تند هم بزن نسوزه خامیش که گرفته شد با آرد قاطی کن حالا بهتره روغن حیوانی (روغن گوسفند)باشه اگر نیست حدودا ۵۰گرم کره اضافه کن و ی کم با هم تفت بده بعد حدودا سه لیوان آب جوش بریز کمکم و تند تند هم بزن کاملا یکدست بشه ،حالا ی قاشق مرباخوری هل و ی کم کمتر از هل ،دارچین و زنجبیل بریز(ادویه دیگه هم خواستی اضافه کن ولی برای بار اول همینو امتحان کن )بعدم بهش نبات اضافه کن چند تکه ،و هم بزن تا جوش بیاد و بزار بجوشه تا غلیظ بشه نبات که انداختی حل شد بچش ببین شیرینیش خوبه یا کمه کم بود اضافه کن غلظتشم دست خودت فقط از حرارت بیوفته غلیظتر میشه ،اگر سوالی بود در خدمتم