2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@termehhhhh  

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

به نظرم داییش هیچ غلطی نمیتونه بکنه پای خودشم گیره اون بزرگتر بوده فقط داره اینو تهدید میکنه باهاش بمونه باید نترسه توبه کنه و به خدا پناه ببره مشاوره هم خوبه و اما بره دنبال پیشرفت دذسی کلاس ورزشی آذایشگری چیزی 

به نظرم داییش هیچ غلطی نمیتونه بکنه پای خودشم گیره اون بزرگتر بوده فقط داره اینو تهدید میکنه باهاش ب ...

مگه داییه چیکار کرده من فقط تونستم اولشو بخونم

خدایا شکرت بخاطر تو دلیم😍😍👶 مواظبش باش
مگه داییه چیکار کرده من فقط تونستم اولشو بخونم

ازش سواستفاده کرده اینم بچه بوده بعد این پشیمون شده اما دایش ول کن نبوده مدام گفته خودشو از بالا پرت میکنه پایین میکشه گریه میکرده تا این ادامه بده حالا هم تهدیدش کرده

متاسفانه دردی که فقط دختره رو از درون سوزونده نمیتونه راجبش به کسی بگه

به نظرم تو این شبها از تهدلش دوباره توبه کنه گوشیش رو کلا یه مدت خاموش کنه  که راه اصلی تهدید قطع بشه به خدا پناه ببره چله سوره حمد بگیره و متوسل بشه به ائمه مدام برا خودش وان یکاد و آیة الکرسی بخونه تا خدا خودش یهراه جلو راهش بزاره

به نظرم تو این شبها از تهدلش دوباره توبه کنه گوشیش رو کلا یه مدت خاموش کنه  که راه اصلی تهدید ق ...

فقط میتونم براش دعا کنم  هر کی هم خوند برا تموم دخترای سیرزمینم که قربانی شدن دعا کنه ان شاءالله حضرت فاطمه (س) به همشون کمک کنه و مادرایی که میخونن سعی کنن همیشه بهترین دوست دختراشون باشند تا مثل خیلی ها میبینم راست دخترشون پیشبقیه اس دروغ پیش مادر نباشهزن مقدسه به دختراتون دوست باشید نزارید محبت رو از دیگران بگیرن