2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمو منو میگی 

شما دیشب خیلی چیزا گفتی از من و گفتی دوسم داره 

حالا بگو بهم میرسیم؟

نی نی اولمون چیه؟

یه خرده دو به شک بودم تو دوست داشتنش ولی جدا از این چیزی که گفتید مطمئن شدم با رفتاراش

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
سلام ببخشید اینجا مزاحم شدم  بله شکایت کردم برای تامین دلیل گفتن همچنین چیزی نداریم تامین دلیل ...

همسرم مشاوره حقوقی گرفتن.گفتن تامین دلیل بزن . شکایت کرد بعد ی مدت ک منتطر بودیم جلسه تشکیل بشه گفتن  همچنین شکایتی نداریم مشاور اشتباه کرده 

قانونی وجود نداره