2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همه دنیا بُریدم....فقط دلم میخواد فرار کنم  یه جایی که هیچ کس نباشه.....خیلی خستم

بیخیآل دنیا دو روزه خوش باش زیاد سخت نگیر گلم🌹💋

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
کاش هیچوقت همچین عشقی نصیبمون نمیشد😢

منو بدبخت کرده از صب تا شب اینجام -_-

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/
فیلمه؟

نه برنامه از ماهواره 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
منو بدبخت کرده از صب تا شب اینجام -_-

خیلی بده واقعا کاربری رو هم ک ببندی خاموش میایم باز

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                         

بیخیآل دنیا دو روزه خوش باش زیاد سخت نگیر گلم🌹💋

به خدای بالا سر من سخت نمیگیرم ....فقط دیگه طاقت ندارم...صبر ندارم....نمیتونم کوتاه بیام ....این گناهه؟

میخوام تنها باشم ...فرار کنم .....من دیگه من نیستم ....

نمیدونم چرا همیشه این موقع ها بیدار میشم دیگه خوابم نمیبره 

میگم کاش بچه داشتم به اون میرسیدم 

الانم سحری اماده کردم 

خدایا مرا آن ده که آن به❤ بار الها به تو پناه اورده ام💚💚
به خدای بالا سر من سخت نمیگیرم ....فقط دیگه طاقت ندارم...صبر ندارم....نمیتونم کوتاه بیام ....این گنا ...

از خدا بخواه به دلت آرامش بده انقدر دلت آروم میگیره 😍😍😍

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔