2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 80 پست
چون بینیم کیپ شده خفن دارم خفه میشم اگه راهکار دارید بگید تو روخدا

اب نمک اسپری کن تو بینیت

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم سینا میبینم 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
دیگه کم اوردم خسته داغون کاشکی بودتوزندگیمون

عزیزم😔😔

مگه نیست ؟

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
نی نی سایت و دوست دارم به عشق نی نی سایت بیدارم با افتخار😂😂😂

کاش هیچوقت همچین عشقی نصیبمون نمیشد😢

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                         

اسی از قهوه کمک بگیر

نداشتی شکلات تلخ 

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/
چندوقته میگی خوب بود؟

يازدهمين روزه دارم ميگم 

حتما كه خوبه 

چيزى از دست نميدم كه 

ذخيره قبر و قيامتم ان شاءالله بشه 

اگه حاجت گرفتم كه عالى اگه نگرفتم هم كه پاكن شده براى امررش گناهام 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅

من خیلی وقته شبا دیر میخوابم

همش به خاطر غم و خشم و ناراحتیه

میدونی دوست دارم بخوابم با خیال راحت ولی ذهنم همش منو یاد اتفاقای تلخی که برام افتاد میندازه

و حرفای تلخ و تندی که از همسر و خانوادش قبل طلاق شنیدم آتیشم میزنه. میدونی خیلی اذیت شدم تو اون زندگی

آدمم آدم من نبود

حامی نبود

با من رفیق نبود رقیب بود

مشاور میگفت با اطمینان خیلی دوستم داره شوهرم ولی من میخندیدم به حرفش... چون دوست داشتنش رو نمیتونستم ببینم. رفت جوری که انگار من هویج بودم