2777
2789

تیغ جا مونده://

به جرعت میتونم بعضی ادما رو به یه تشت گوه تشبیه کنم،،😂وقتی تایم زیادی باهاشون در ارتباطی عادت میکنی و به عمق فاجعه پی نمیبری،، اما وقتی ارتباطتو باهاشون کم میکنی فاصله میگیری میبینی ای داد بی داد،، از دور واقعا ادم لجنیه😂🤌🏻 هرچه زودتر از تشتای گوه زندگیتون فاصله بگیرید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه مگر اینکه تیغ کار گذاشته باشن اونجا

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶🏻✌🏻هووووووووووووووراااااااا😍😂خداجون مهربونممم من به آرزوم رسیدم شکرت، شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت😍😍😍اخییییشششششششششششششششششششششششششششششششششش😃😍💞اینکه یه سریا رو سوزوندم بهم حس خوبی میده😎👌🏻من هستم و خواهم ماند...😁😘ای وطن ای مادر ایران من،مادر اجداد و فرزندان من،خانه ی من بانه من توس من،هر وجب از خاک تو ناموس من،ای دریغ از تو که ویران بینمت،بیشه را خالی ز شیران بینمت،خاک تو گر نیست جان من مباد زنده در این بوم و بر یک تن مباد..🥰 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم💔

خخخ خدا نکشتت این چی بود من دیدم 😂😂😂

🤣

به جرعت میتونم بعضی ادما رو به یه تشت گوه تشبیه کنم،،😂وقتی تایم زیادی باهاشون در ارتباطی عادت میکنی و به عمق فاجعه پی نمیبری،، اما وقتی ارتباطتو باهاشون کم میکنی فاصله میگیری میبینی ای داد بی داد،، از دور واقعا ادم لجنیه😂🤌🏻 هرچه زودتر از تشتای گوه زندگیتون فاصله بگیرید

نه در اون حد زخمی 😂

😂😂😂خب سوزن

نه مگر اینکه تیغ کار گذاشته باشن اونجا

جدی میگم، قبلش خوب بود ولی الان خیلی عذر می‌خوام روم به دیوار پوستش خراشیده میشه و زخمی میشه بدجور

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   kkkkkkkkkkk  |  19 ساعت پیش
توسط   ysl2026  |  20 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 17 ساعت پیش