2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واضح تر کن اصلا زشتی نداره ماهم مثل خودت زنیم حداقل همو نمیشناسیم میشه صحبت کرد

ببین تو معاشقه خب خیسی ایجاد میشه( خاک به سرم ببخشیدا، روم به دیوار)

پس واژن خشک نیست که دیگه.

از طرفی ما از هیچی استفاده نمی‌کنیم نه ژل نه روغن نه کاندوم ولی بعد رابطه دو طرفش کاملا خراشیده شده و پوستش کنده شده بدجور، قبل زایمان همه چی خوب بود اما بعدش اینجوری شد

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
ببین تو معاشقه خب خیسی ایجاد میشه( خاک به سرم ببخشیدا، روم به دیوار) پس واژن خشک نیست که دیگه. از ...

همون بخاطر نخ بخیس که جذب نشده اخه میگی دو طرف اگ یه طرف باشه فرق داره وقتی دو طرف باشه پس نخ بخیه داخله و خودت حس نمیکنیا ولی اون تا اخر که فرو میکنه یهو انگاری نخ کشیده میشه شاید بخاطر همینه

همون بخاطر نخ بخیس که جذب نشده اخه میگی دو طرف اگ یه طرف باشه فرق داره وقتی دو طرف باشه پس نخ بخیه د ...

برم دکتر یعنی

اره حتما برو چون یهو میبینی به خودتم صدمه وارد میشه و بخیت طوری میشه ولی دکتر زنان خالی نرو برو دکتر ...

مممنونم عزیزم