2777
2789

بچها شما تو گذشته عاشق شدید یا عین من نزاشتن به اون مرحله برسید😭خیلی حالم خرابه یه وقتایی دلم انقد برای یه بغل تنگ میشه که حد نداره کاش مردا این چیزا  درک میکردن من دوتا بچه دارم ولی دلم برای خودم میسوزه نه عاشقی کردم نه جوونی کردم نه خوشی کردم با خودم میگم خدا چرا منو خلق کرده هیچ انگیزه ای برای زندگی ندارم هیچی خوشحالم نمیکنه هیچی تراخدا بیایت باهم حرف بزنیم دارم میترکم 😭😭😭😭😭

افسردگی داری

من ک مدام توگذشته وحسرت و حسرت 

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالگی ازدواج کردی

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
دلم میخواد برگردم به چند روز قبل عید 

چرا

من از وقتی بابام فوت کرده بیشتر دلتنگ گذشته ها میشم 

دلم برای همه ی اون هایی که بودن و الان نیستن و هر کس یه جایی ازاین دنیاست تنگ میشه 😔

مخصوصا فصل بهار منو خیلی دلتنگ میکنه😪

دلتنگ خونواده‌

دوست

آشنا....

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

ببین عزیزم آدمیزاد کلا همینه....باور کن الان اگه با اونی هم که عاشقش بودی،ازدواج میکردی و خوشبخت نمیشدی...باز با خودت میگفتی کاش با اونی که خواستگارم بود ازدواج میکردم...همه مون به گذشته هی چنگ میزنیم و آویزونشیم!

برای دل خودم گلدوزی میکنم👈🏼🌺khiyalbaf_gallery رشت زندگی میکنم🌱🥰