2777
2789
عنوان

طول سرویکس اگه نیاین خون به پا می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه علائمی داشتی باردار شدی لک لانه گزینی داشتی؟ و اینکه بعد چند روز تاخیر بی بی زدی

عزیزم من چند روز مونده لک دیدم فک کردم پریود شدم بعد چون بهم گفته بودن تنبلی تخمدان داری اصلا فک نمیکردم باردار باشم بعد لک دیدم چیزی نیومد مشکوک شدم روز پریود بی بی زدم دیدم مثبت بعد رفتم بتا دادم 

عزیزم من چند روز مونده لک دیدم فک کردم پریود شدم بعد چون بهم گفته بودن تنبلی تخمدان داری اصلا فک نمی ...

من ۲۳ام یه لک کوچولو صورتی دیدم فقط یبار بود دیگ قطع شد فردا موعدمه امروز بی بی زدم منفی بود بنظرت زود زدم یا باردار نیستم؟

باید شکمی مینوشت، دلیلی نداشت واژینال بنویسه یا معاینه کنه، همین تحریکات باعث زایمان زودرس میشه  ...

خودمم بابت معاینه استرس گرفتم خیلی دردم اومد ولی سونو واژینال سونو گرافی ببخشید دستگاه و داخل نبرد همون از دهانه اندازه گرفت هزینش زیاد بود ولی دستگاهش پیشرفته بود ارزش داشت

نه دکترا هم گاهی اشتباه میکنن، اطاعت محض اشتباهه 

من از دکترم مطمئن بودم

چون اگه سونو واژینال انجام نمیدادم امکان داشت بچم سقط بشه چون طول سرویکسم خیلی کم بود و باید استراحت مطلق میکردم

که فقط با سونو واژینال مشخص میشه

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
من ۲۳ام یه لک کوچولو صورتی دیدم فقط یبار بود دیگ قطع شد فردا موعدمه امروز بی بی زدم منفی بود بنظرت ز ...

آره دقیقا آدم لک کوچولو میبینه یه روز زودترم منفی میشه بزار یه روز از وقتت بگذره بعد ناشتا امتحان کن 

من از دکترم مطمئن بودم چون اگه سونو واژینال انجام نمیدادم امکان داشت بچم سقط بشه چون طول سرویکسم خی ...

چند بود طول سرویکست . من قبلا سونو واژینال و انجام داده بودم یه دستگاه خیلی دراز بود که تا ته ببخشید فرو میکرد الانم ترس داشتم ولی شکر خدا اونجور نبود 

من از دکترم مطمئن بودم چون اگه سونو واژینال انجام نمیدادم امکان داشت بچم سقط بشه چون طول سرویکسم خی ...

نه عزیزم طول سرویکس و بسته یا باز بودن دهانه رحم با سونو شکمی هم مشخصه، من هر بار شکمی سونو شدم