2777
2789
عنوان

طول سرویکس اگه نیاین خون به پا می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 76 پست
آره دوست ندارم زود به دنیا بیاد

بهش فکر نکن

استراحت کن

ریلکس کن  با صدای آب یا موج دریا یا موسیقی های بیکلام خودتو آروم کن دوستم قرآن میزاره

هرچی خدا بخواد و به صلاحت باشه همون میشه همه چیتم که نرماله پس نگرانیت بی مورده

من دو سری کلاسای آمادگی زایمان و ورزش بارداری شرکت کردم با یه ماما تو استخر ورزش های آبی انجام دادم که راحت زایمان کنم روزی ۴کیلومتر راه رفتم آخرش فکر میکنی چی شد؟

دخترم بریچ بود تو ۳۹ هفته داشت به دنیا میومد دهانه رحم باز شده بود ولی درد نداشتم اصلا درد نداشتم اورژانسی سزارین شدم

همه کار کرده بودم بدنم کاملا آماده زایمان طبیعی بود ولی چی شد؟همون که خدا میخواست شد

بعدا دور سر دخترمو دیدم گفتم خدایا شکرت این چطوری میخواست از اونور در بیاد خودت بهتر میدونی صلاح آدماو😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم طول سرویکس و بسته یا باز بودن دهانه رحم با سونو شکمی هم مشخصه، من هر بار شکمی سونو شدم

نه شگمی مشخص میشه ولی واژینال دقیق تره برای من شکمی ۳۵ نشون داد الان بین ۳۳ و ۳۴ همین نی نی سایت بزنی خیلی ها گفتن مثلا شکمی رفتیم ۳۳ بود واژینال ۲۸ 

چند بود طول سرویکست . من قبلا سونو واژینال و انجام داده بودم یه دستگاه خیلی دراز بود که تا ته ببخشید ...

من 28 بود عزیزم بهم گفت استراحت وگرنه سرکلاژ

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
بهش فکر نکن استراحت کن ریلکس کن  با صدای آب یا موج دریا یا موسیقی های بیکلام خودتو آروم کن دو ...

آره دقیقا بایو بسپارم به خود خدا ولی امان از ایمان ضعیف سر پسرم سرکلاژ شدم آسته آسته راه نیرفتم نکنه بیوفته ۳۴ هفته دکتر سرکلاژ و باز کرد از ۳۶ هفته گفت فقط پیاده روی کن من اینقد پیاده روی کردم کلی ورزش رابطه عمیق آخرش پسرم ۴۱ هفته به دنیا اومد

نه عزیزم طول سرویکس و بسته یا باز بودن دهانه رحم با سونو شکمی هم مشخصه، من هر بار شکمی سونو شدم

اصلا از سونو واژینال دقیق تر نیست عزیزم دکتر من اصلا ریسک نمیکرد خیلیییی سخت گیر بود حتی منو تا کجاها میفرستاد تا ازمایش و سونوها توش خطا نباشه و دقیق باشن

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
عزیزم من چند روز مونده لک دیدم فک کردم پریود شدم بعد چون بهم گفته بودن تنبلی تخمدان داری اصلا فک نمی ...

من اصلا بتا ندادم🤷🏼‍♀️

بی بی چک زدم چند روز بعد رفتم دکار سونو کرد گفت ساک بارداری تشکیل شده جاشم خوبه ۷هفته هم رفتم صدای قلبشو شنیدیم دو هفته بعدش که رفتم برای غربالگری بنویسه سونو کرد دستو پا داشت انگشت داشت🥺🥺قربون خدا برم واقعا سرعت رشد خیلی بالاس و حیرت انگیزه

من اصلا بتا ندادم🤷🏼‍♀️ بی بی چک زدم چند روز بعد رفتم دکار سونو کرد گفت ساک بارداری تشکیل شده جاشم ...

ای جان خدا حفظش کنه . دعا کنید دختر منم سلامت به دنیا بیاد اگه خدا صلاح میدونه

آره دقیقا بایو بسپارم به خود خدا ولی امان از ایمان ضعیف سر پسرم سرکلاژ شدم آسته آسته راه نیرفتم نکنه ...

توکل به خدا

شوهر من میگفت نخوره به بچه😬😂ای خدا 

یادش بخیر

اونموقع مادرشوهرم اینا قطع ارتباط کرده بودن ،یه روز که پیاده روی میکردم یهو کمرم گرفت به زور خودمو رسوندم به یه ایستگاه اتوبوس،موکبای صلواتی رو زده بودن اوایل ماه محرم بود نوحه گذاشته بودن نشستم همچین بی صدا اشک میریختم برای تنهاییم....

مامانمم راه دور بود

شب قبل زایمانم دلش شور افتاده بود اومد خونمون

مادرشوهرمینا اومدن بیمارستان،انگار نه انگار

گاهی میگم زایمانم خیلی راحت بود هیچ دردی نفهمیدم احتمالا خدا هوامو داشته

ای جان خدا حفظش کنه . دعا کنید دختر منم سلامت به دنیا بیاد اگه خدا صلاح میدونه

حتما سلامت و سر موعد دنیا میاد

اصلا نگران نباشید

توکل به خدا کنید و آرامشتونو حفظ کنید محض احتیاط رابطتونو کم کنید

توکل به خدا شوهر من میگفت نخوره به بچه😬😂ای خدا  یادش بخیر اونموقع مادرشوهرم اینا قطع ارتبا ...

احتمالا نه حتما خدا خیلی بزرگه من خیلی نالایقم خیلی سختی کشیدم حس میکنم دخترم برام یه هدیست اگه خدا لایق بدونه و سلامت بذاره تو بغلم