2777
2789

همیشه بحثه با مامانم اینا قرار گذاشتیم بریم خرید بابام طبق معمول اون عقبا راه میاد یا جلو جلو میره مامانمم گوشی رو ازش گرفته چون ج تلفن نمیداد لج کرد موبایلو ازش گرفت همیشه لنگ اومدن بابامیم حاضرم نیست بابامو تنها بذاره خونه سر اینکه بابام حرافه و بیخودی با همسایه ها ی ساختمون حرف میزنه،  گفتم خونمون بمونید تا هصر ب یم پاساژ موندن و بابام روزه بود دارم وسایل جمع میکنم ک اگ طول کشید بابام افطار کنه بسکه مامانم گفت ن نمیخواد بیاری ما میخوایم بریم داداشت تنهاست (انگار بچه ۲سالست) مرد ۳۰ساله رو میگه و اون حالا چی بخوره قاطی کردم گفتم برید خونتون اصن فک کردم ماهم مثه بقیه مردم ک آدم دارن منم دارم ی لقمه نونه تعارف داریم باهم دگ نیاید خونمون و نمیام دگ خونتون و بحثم شد باهاشون همیشه میرم باهاشون بیرون همین بساطه 

اعصاب خورد کن و غرغرو و حوصله سر بر 

واقعا به درد ی ساعت همینشینی میخورن دگ عمرا برم خونشون اه

من شیرپاک از مادرم خوردم؛دنیا مجابم کرد بد باشم😞                آه از این دویدن های بی پایان بی نتیجه 😞                             

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه حسرت مردمی ک دسته جمعی اومدن پارک رو میخورم واقع چی میشد اینقدر خوب و رله باشیم؟

من شیرپاک از مادرم خوردم؛دنیا مجابم کرد بد باشم😞                آه از این دویدن های بی پایان بی نتیجه 😞                             
لوس

نمیدونی چقدر مایه اعصاب خوردین همیشه مامانم گیر میده بهش اونم لجباز اذیت میکنه

خب چرا خودت تنها نمیری خرید

میخواستم ینی با مامانم برم ولی واقعا چاره دگ ای نیس

چرا اصرار داری باهاشون بیرون بری خب

چاره دگ ای نیس تنها میزم دگ 😔

نمیدونی چقدر مایه اعصاب خوردین همیشه مامانم گیر میده بهش اونم لجباز اذیت میکنه

احساس میکنم مامانت گیره و میخواد همه رو کنترل کنه،از داداشت که ۳۰ سالشه تا پدرت،

احساس میکنم مامانت گیره و میخواد همه رو کنترل کنه،از داداشت که ۳۰ سالشه تا پدرت،

یقین کن همینه خوب حوصله داره خودشم پیر و چروک ازن افکار مسخرش کرده